Oglasi

Konkurs će biti organizovan i sproveden on line na Instagram društvenoj mreži u periodu od 01.05.2021 u 00.00 do 31.05.2021. u 23.59 i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne instagram profile koji moraju biti otvoreni.

Nagrade su:
1 x iPhone 12 Pro Max
2 x Apple Airpods Pro
5 x H&S set za putovanje

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica stariji od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Oglasi

Za učešće učesnik traba da:
– u toku trajanja konkursa kupi bilo koji Head&Shoulders proizvod u maloprodajnim objektima Maxi (kao dela maloprodajnog lanca Delhaize
Srbija) na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
– izradi i na svoj otključani instagram profil postavi fotografiju na kojoj treba da bude što kreativnije prikazano šta je neizostavna stavka učesnika na njegovom putovanju, zajedno sa kupljenim Head&Shoulders proizvodom uz obavezne oznake @maxi_srbija i # SamoMeGledaj

Fotografija mora biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno)

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.
Učesnici će biti obavešteni o dobijenim nagradama putem posta za objavu dobitnika na zvaničnim Instagram profilima @headandshouldersrs i @maxi_rs, te je potrebno da učesnici proveravaju ove Instagram profile.
Imena osam najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše pet kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti. Nagrade će
biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Za pravila klikni OVDE

Oglasi