Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

P&G konkurs traje u periodu od 20.11.2021. u 00.00h do 20.12.2021. u 23.59h.

Nagrade:

1 x iPhone 13 – jedna nagrada
3 x AirPods Pro – tri nagrade
5 x Sephora voučer u vrednosti od 50 evra (u dinarskoj protivvrednosti)


Pravo učešća

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora/korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Oglasi

Mehanizam

Za učestvovanje učesnik treba da u toku trajanja konkursa:

  1. Kupi bilo koji od prazničnih setova brendova Head&Shoulders, Old Spice, Gillette, Pantene ili Gillette Venus u bilo kom Mercator, Idea ili Roda objektu na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu).
  2. Poseti @headandshouldersrs Instagram stranicu i u komentaru ispod posta o konkursu opiše kako izgleda savršena novogodišnja noć u njegovoj/njenoj režiji

Napomene:

  • postavljanje komentara kao i kupovina proizvoda moraju biti izvršeni isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir)
  • jedan komentar (opis savršene novogodišnje noći) može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara
  • radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi, a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti izbrisani
  • posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanja kupovine prazničnih setova brendova Head&Shoulders, Old Spice, Gillette, Pantene ili Gillette Venus u bilo kom Mercator, Idea ili Roda objektu u toku trajanja konkursa je neophodno

Izbor dobitnika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće najkreativnije komentare koji odgovaraju temi konkursa

Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i realizacija nagrade

Imena 9 najuspešnijih Učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja
validnosti i to putem komentara ispod posta u kom se konkurs realizovao kao i putem storija sa tagovanim imenima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Oglasi
Oglasi

Nakon objave komentara i storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od 5 dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profilu @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od 5 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Za navedene potrebe može biti potrebno da dobitnici dostave kopije svojih ličnih karti. Nedostavljanje kopije lične karte dovodi do gubitka prava na nagradu.

Pravila i učestvovanje

P&G nagradna igra uz H&S traje do 20.12.2021., a za pravila i učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!