Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje nagradne igre:

Harpers Bazaar nagradna igra traje od 20.07.2022. do 27.07.2022.

Nagrade

  • 1 x komplet uređaja FOREO UFO 2 mini i Make My Day maski

Ukupan broj nagrada: 1

O nagradi

UFO mini 2 koristii kombinaciju četiri različite tehnologije i donosi vam profesionalne rezultate, jer zahvaljujući 5 puta bržem zagrevanju i relaksirajućom T-Sonic masažom priprema kožu i poboljšava apsorbciju aktivnih sastojaka za dugotrajne rezulate.

Uz pomoć LED svetala koji revitaliziraju kožu lica, umanjuju znakove starenja i poboljšavaju teksturu kože, čineći je glatkom i mekom.

Oglasi

FOREO UFO mini 2 više je od nege lica, ovaj uređaj je poput spa tretmana koji je vašoj koži neophodan ne bi li blistala. Spa tretmana koji sebi možete priuštiti svakodnevno, iz udobnosti vašeg doma, a staje u dlan!

Hidratantna maska Make My Day bazira se na osnovi sačinjenoj od hijarulonske kiseline i crvenih algi. Spoj ovih sastojka upravo je ono što vam je potrebno za početak dana, jer će vaša koža zahvaljujući dubinskom prodiranju maske dobiti instant hidiratantnost zaslužnu za zdrav izgled i sjaj kompletnog lica.

Tretman u trajanju od svega 90 sekundi obnavlja prirodnu barijeru kože, sprečavajući gubitak vlage, te štiteći od slobodnih radikala i zagađenja.

Pravo učesšća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji koja su navršila 18 godina.

Oglasi
Oglasi

Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod Harpers Bazaar Srbija ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima u vezi sa priređivanjem konkursa, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Kako osvojiti Foreo UFO mini?

  1. Zapratite Instagram profile @harpersbazaarserbia i @foreo_official
  2. Ispod nagradne objave na Instagramu ostavite kreativni komentar na temu „Zašto bi baš vi trebali da osvojite komplet FOREO UFO 2 mini i Make My Day maske“

Napomene:

Sadržaj poruke učesnika ne sme biti uvredljiv i ne sme da narušava imidž brenda i kompanije.

Odabir pobednika

Svi prijavljeni učesnici učestvuju u izboru za nagradu, a jedan dobitnik odabraće se na osnovu komentara koji imaju najviše lajkova.

Dobitnik nagrade će biti objavljen na Harper’s Bazaar Serbia Instagram profilu 28.07.2022. godine.

Objava rezultata i predaja nagrada

Rezultati konkursa i informaciju o autorima pobedničkih prijava će biti objavljeni na Harper’s Bazaar Serbia Instagram profilu.

Nagrade će biti uručene u roku od 10 dana od dana obaveštavanja dobitnika.

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagramu.

Oglasi
Oglasi

Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade. Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica. Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni pobednik nema istovetne podatke kao što je prethodno dostavio, nagrada će se dodeliti drugom učesniku.

Učestvovanje

Za učestvovanje kliknite OVDE

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!