Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

halooglasi-com-nagradna-igra-bas-to-mi-treba

Prodajte stvari koje vam ne trebaju: bicikl, stari mobitel, stare ploče, časopise, garderobu koju ne nosite, letnje gume ili nameštaj koji ne koristite… Oglasite sve što vama nije potrebno, jer sigurno postoji neko ko baš to želi!

Halooglasi.com nagradna igra traje u periodu od 20.11.2014. godine do 19.12.2014. godine

Prodajte, zaradite i osvojite nagradu!
Pravo učešća u nagradnoj igri halooglasi.com imaju sva fizička lica koja predaju mali oglas na sajtu www.halooglasi.com, u bilo kojoj kategoriji, u periodu od 20. novembra do 19. decembra 2014. Predajom malog oglasa automatski se kvalifikujete za učešće u nagradnoj igri i dobijate mogućnost da osvojite nagradu po izboru. Nakon predaje oglasa izaberite jednu od ponuđenih nagrada i, ukoliko budete izvučeni, dobićete baš nagradu koju ste izabrali. Svakom narednom predajom oglasa postajete „novi“ učesnik sa pravom da ponovo izaberete nagradu. Ne postoji ograničenje u broju predatih malih oglasa, odnosno broju učešća u nagradnoj igri: što više oglasa – veće su šanse da osvojite nagradu!

Oglasi

Nagrade su:
– 5 aranžmana za smeštaj u apartmanima na Kopaoniku, APP 2+1, 7 noćenja
– 5 vaučera za kurs jezika po izboru
– 5 vaučera za tretman epilacije
– 5 vaučera za 24 termina samostalnog vežbanja
– 10 vaučera za pranje mebla
– 15 kozmetičkih tretmana
– 5 sistematskih pregleda
– 5 kompleta alata
– 1 klasična gitara

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se najkasnije sedam dana nakon završetka nagradne igre, u prisustvu tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni sistemom automatskog, kompjuterskog, odabira slučajnog uzorka iz baze svih oglasa pristiglih u periodu od 20.11. do 19.12. 2014. godine

Za igranje klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi