Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Grand Kafa nagradni konkurs se organizuje u periodu od 22.05.2019. godine do 07.07.2019. godine uključujući i ove datume.

Na Konkursu se dele sledeće nagrade, po redu shodno glasovima žirija:
I mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 100.000 dinara
II mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 50.000 dinara
III mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 30.000 dinara
IV – XIII mesto: 2 poklon paketa Grand kafe

Pravo učešća u konkursu imaju svi koji u periodu trajanja konkursa, odnosno do 07.07.2019. godine prijave svoju komšijsku priču inspirisanu jelom koje ih spaja. U osnovi komšijske priče je jelo koje spaja Vas i Vašeg komšiju/komšinicu, recept koji svaki put kada je napravljen budi lepe, stare, a ujedno i stvara nove komšijske uspomene. Zadatak Učesnika je da u priči opiše kako upravo to jelo doprinosi negovanju komšijskih odnosa, promoviše komšijske vrednosti i neguje trpezu kao simbol za okupljanje najbližih – i komšija.

Prijava komšijske priče se podnosi popunjavanjem kontakt forme na veb sajtu www.grandkafa.rs a koju čine: Ime i Prezime autora priče, adresa autora priče, e-mail adresa autora priče kao i broj mobilnog telefona. Pored ličnih podataka autora, potrebno je upisati i Ime i Prezime komšije iz priče sa kojim, u slučaju osvajanja nagrade, autor deli istu. Obavezni elemenat prijave je teksualni opis najbolje komšijske priče u maksimalno 600 karaktera. Opcioni (i poželjni) elementi prijave su fotografija u formatu .jpeg ili .png i video u mp4, avi ili mov formatu maksimalne veličine do 2GB.

Oglasi

Izbor najboljih trinaest priča uradiće žiri u sastavu:
Nina Cvetković, Senior brend menadžer za razvoj brenda
Marija Gičić, Senior brend menadžer za izgradnju brenda
Olja Đuričić, Digital marketing specijalista

Dobitnici su dužni da se u roku od mesec dana, od dana proglašenja pobednika, jave na telefon: +0800 200 003, svakog radnog dana od 8h do 16h, kako bi se sa Organizatorom Konkursa dogovorili oko datuma preuzimanja nagrada. Za pravila i učešće u konkursu klikni OVDJE