Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Gorkić nagradna igra se organizuje počev od 01.06.2023.godine od 00:00 h do 01.07.2023. godine do 23:59 na www.gorkilist.eu

Nagrade:

 • 80 x karata za EXIT festival 2023:
  • 10.06.2023 – 5 x 2 regular 4 days tickets, 2 x 4 regular 4 days tickets, 1 x 2 VIP Gold tickets
  • 17.06.2023 – 5 x 2 regular 4 days tickets, 2 x 4 regular 4 days tickets, 1 x 2 VIP Gold tickets
  • 24.06.2023 – 5 x 2 regular 4 days tickets, 2 x 4 regular 4 days tickets, 1 x 2 VIP Gold tickets
  • 01.07.2023 – 5 x 2 regular 4 days tickets, 2 x 4 regular 4 days tickets, 1 x 2 VIP Gold tickets

Ukupan broj nagrada: 80

Pravo učešća

U kreativnom nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa (zaposleni u kreativnoj agenciji FullhouseOgilvy d.o.o.), kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Kako učestvovati?

Nagradni konkurs se organizuje i odvija na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije, u svim maloprodajnim objektima Merkator S: IDEA, Roda i Merkator.

Za učešće na nagradnom konkursu treba da:

 1. U nekom od odabranih maloprodajnih objekata IDEA, Roda ili Merkator kupiš Gorki list – Gorkić LIMIT PAKOVANJE 4 x 100ml
 2. Sačuvaš fiskalni račun na kome je prikazana predmetna kupovina proizvoda
 3. Da otključaš svoj Instagram profil
 4. Zabeleži trenutak sa Gorkić limited edition 4×0,1l pakovanjem za EXIT, okači ga u video, fotka ili reels formatu na Instagramu uz heštegove #GorkiList #EXITxGORKI #Gorkić #gorkictelansirauexituniverse na svoj instagram profil

Napomene:

 • Okačeni sadržaj mora se učiniti javnim, Instagram stranica mora biti javno dostupna (otključana)
 • U konkursu učestvuje Gorkić EXIT limited edition pakovanje 4×0,1l u kesi
 • U slučaju kupovine 4 flašice Gorkog Lista- Gorkić LIMIT PAKOVANJE 100ml jednom kupovinom, potrebno je da ta kupovina bude prikazana na jednom fiskalnom računu. U slučaju kupovine 4 flašice Gorkog Lista- Gorkić LIMIT PAKOVANJE 100ml kroz više kupovina, potrebno je da te kupovine budu prikazane slanjem svih fiskalnih računa koji dokazuju kupovinu.

Instagram objava učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • potrebno je da sadrži inkorporiran Gorki List- Gorkić 100ml
 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava
 • ne sme da sadrži šokantne, vulgarne, ili klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga, niti da bude kompromitujuće za samu osobu koja je objavu postavila.

Odabir dobitnika

Osnovni kriterijumi izborne komisije za ocenu fotografija i videa pristiglih u okviru nagradnog konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja kreativnog predloga, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti Zapisnik o procesu odabira dobitnika nagrada.

Objava dobitnika

Spisak dobitnika NAGRADNOG KONKURSA biće proglašen na nedeljnom nivou objavama dobitnika na Instagram profilu @gorki_list ili putem kontakt forme na sajtu organizatora gorkilist.eu:

 • 10. juna 2023. godine
 • 17. juna 2023. godine
 • 24. juna 2023. godine
 • 1. jula 2023. godine

Dodela nagrada

Organizator će dobitnike kontaktirati na poslednje poznate kontakt podatke kojima on raspolaže, odnosno koje su učesnici naznačili. Dobitnici će biti dužni da dostave organizatoru u roku od 3 dana od prijema poruke sledeće podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona i adresa stanovanja.

Ako poštanska služba ne nađe dobitnika na konkretnoj adresi, odnosno ako se dva puta vrati pošiljka, time prestaje obaveza organizatora da isporuči nagradu i dobitnik istu može preuzeti isključivo na adresi Matije Korvina 17, 24000 Subotica.

Pri obaveštavanju o potencijalnom dobitku nagrade svaki dobitnik je dužan da na zahtev organizatora GOLD DRINK D.O.O., dostavi original fiskalni račun/račune kao potvrdu o kupovini Gorki List-Gorkić 4 x 100 ml. Tek ako je ispunio sve pravilima definisane uslove konkursa, potencijalni dobitnik se smatra i zvaničnim dobitnikom nagrade.

Pomoć

Za bilo koja druga pitanja, učesnik se može obratiti organizatoru putem email adrese marketing@gorkilist.eu, radnim danima u periodu od 09 h do 17 h

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.gorkilist.eu

Gorkić nagradna igra traje do 01.07.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!