Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Gomex Photo Fantasy konkurs organizuje se od 01.07.2020.godine od 07:00 časova do 31.07.2020.godine do 20.00 časova.

Nagrade su:
5 x Konzola PlayStation PS4 1TB Pro-G Black
5 x Segway Ninebot ES1 električni trotinet crni
10 x Fox Led 43” DLE788 android 9 4K smart UHD
10 x Aparat za kafu Dolce Gusto Krups Piccolo KP100B
Utešne nagrade:
Svi ostali učesnici konkursa će dobiti po Sladoled Ice Fantasy Gold bela čokolada&čokolada 900ml u vrednosti od 200 rsd po komadu.

Nagradni konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije, a učestvovati mogu punoletna lica, koje imaju prebivalište ili boravište na teritoriji RS pod sledećim uslove:
1.Kupiti bilo kojih Ice Fantasy sladoleda u vrednosti preko 1000 dinara iz asortimana u Gomex-ovim objektima uz Kasicu Brojalicu, u periodu trajanja konkursa,
2. Prijaviti se za nagradni konkurs na web portalu www.photofantasy.rs uz unošenje koda sa nefiskalnog isečka ili poruke koju je dobio putem mobilne aplikacije Gomex.
Na web portalu potrebni su sledeći podaci:
– Fotografija sa kojom se učestvuje na konkursu (video se ne prihvata)
– Ime i prezime učesnika
– Kontakt telefon
– Kod sa nefiskalnog isčeka ili poruke koja je stigla putem mobilne aplikacije Gomex
3.Online prijavu potrebno je popuniti u celosti sa kodom sa nefiskalnog isčeka ili poruke koja je stigla putem mobilne aplikacije Gomex
Fotografija učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:
– potrebno je da sadrži serviran i dekorisan sladoled
– potrebno je da sadrži u pozadini poklopac ambalaže Ice Factory sladoleda
– ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise;
– ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
– ne sme sadržavati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti – slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga

Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost. Komisija će odabirati 30 učesnika. Po izboru 30 najkreativnijih fotografija, izborna komisija će po istim kriterijumima vršti rangiranje istih u pet kategorija nagrada.

Oglasi

Organizator dana 17.08.2020. godine objavljuje imena dobitnika na ulazu u maloprodajne objekte navedenih Gomex marketa. Istog dana, a najkasnije u roku od 2 dana od dana objavljivanja dobitnika, Organizator će ih kontaktirati putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Predaja nagrada se izvršava u maloprodajnim objektima Gomex-a po izboru dobitnika u vreme i na način dogovoren između organizatora i dobitnika.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE