Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Gillette Venus nagradni konkurs „Venus znak lepote“ traje od 01.08.2020 u 00:00 do 31.08.2020.u 23:59 na društvenoj mreži Facebook u periodu

Nagrade su:
3 x Iphone XR

Za učešće učesnik treba da:
1. u toku trajanja nagradnog konkursa u bilo kojoj dm drogeriji na teritoriji Republike Srbije kupi bilo koji Gilette Venus proizvod i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o toj kupovini (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu).
2. Pristupi Facebook profilu www.facebook.com/GilletteVenusSB
3. U komentarima ispod Facebook posta koji se odnosi na ovo takmičenje, postavi svoju fotografiju sa prikazom savršenog letnjeg momenta uz Gillette Venus proizvod, i postavi oznaku #VenusZnakLepote
Fotografija treba da sadrža foto prikaz savršenog letnjeg trenutka uz Gillette Venus, a stavljanje oznake #VenusZnakLepote u istom komentaru je neophodno za poštovanje propozicija konkursa.

Fotografija mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.
I treća lica osim učesnika se mogu pojavljivati na fotografiji uz poštovanje teme konkursa. U navedenom slučaju učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi fotografiju sa likom trećeg lica, odnosno organizator neće biti odgovoran za bilo kakve prigovore ili zahteve trećih lica ovim povodom. Sadržina fotografije je isključiva odgovornost učesnika. Ovo se naročito odnosi na objavu maloletnih lica na fotografijama.

Oglasi

Žiri organizatora će izabrati najkreativnije fotografije. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac. U roku od 5 dana od dana završetka konkursa učesnici će biti obavešteni o rezultatima putem komentara u posta na www.facebook.com/GilletteVenusSB kao i na zvaničnoj instagram stranici dm drogerija www.instagram.com/dm_srbija/

Učesnici će biti pozvani da se u roku od 3 dana putem poruke u inboxu profila www.facebook.com/GilletteVenusSB jave organizatoru radi realizacije nagrade.
Za pravila nagradnog konkursa klikni OVDE

Za učestvovanje klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi