Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Gillette Venus konkurs je organizovan i sproveden on line, na Facebook društvenoj mreži u periodu od 01.07.2021 u 00.00 do 31.07.2021. u 23.59 i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne Facebook profile.

Najnoviji Gillette konkurs se nalazi na linku:
>>> Gillette konkurs Srbija <<<

Nagrade su:
1 x turistički vaučer za putovanje za dvoje prema ponudi agencije u vrednosti od 1800 evra (u dinarskoj protivvrednosti)
5 x Gillette Venus poklon set

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica, starija od 18 godina, vlasnici validnih Facebook profila, koja imaju prebivalište u Srbiji.

Radi učešća učesnik traba da:
– u toku trajanja konkursa kupi bilo Gillette Venus proizvod u bilo kojoj DM drogeriji na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
– pristupi Facebook stranici Gillette Venus Srbija i u komentaru ispod objave konkursa postavi fotokomentar na temu konkursa: Kada se najbolje osećaš u svojoj koži?
– taguj još jednu damu, svoju prijateljicu i pozovi je da učini isto i učestvuje u konkursu

Oglasi

Fotografija mora ispunjavati sledeće uslove:
(1) biti originalna i realna, istiniti, sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju Učesniku;
(2) mora se odnositi isključivo na temu konkursa
(3) ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze

Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena šest najuspešnijih Učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti u postu na Venus Gillette Srbija. Nakon objave imenima dobitnika potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem inboxa poruka, radi realizacije nagrada. Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu.

Za učestvovanje klikni OVDE

Oglasi
Oglasi