2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Gillette nagradna igra/nagradni konkurs traje od 10.07.2023 do 05.08.2023

Nagrade:

 • 4 x Samsung Galaxy Tab A8 ( za svaki period učešća po jedan)
 • 12 x JBL Wave 100 bežične slušalice (za svaki period učešća po 3)

Ukupan broj nagrada: 16

Pravo učešća

Na Gillette konkursu mogu učestvovati fizička lica – stariji od 18 godina, vlasnici stvarnih, validnih, javnih, ličnih, aktivnih i otvorenih Instagram profila sa dostupnom aktivnom opcijom tagovanja, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora EssenceMediacom d.o.o. Beograd i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koji Gillette proizvod u vrednosti od najmanje 499 dinara u bilo kom Mercator, Roda ili Idea objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome
 3. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi svoju fotografiju/video i pokaže nam tvoj omiljeni stil brade uz obavezno označavanje #GilletteMercator

Napomene:

 • Instagram story kao format ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.
 • Fotografija/video moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje
  modifikovanje istih.
 • prikaz fiskalnog računa koji dokazuje kupovinu proizvoda pre dana utvrdjivanja najuspešnijih učesnika svake nedelje je diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu, odnosno neophodno je da kupovina bude obavljena pre nego što je učesnik odredjen kao najuspešniji o čemu će kao dokaz prezentovati fiskalni račun sa datumom pre dana utvrdjivanja

Odabir dobitnika

16 najkreativnijih fotografija/videa biće izabrano od strane žirija imenovanog od strane organizatora nakon pregleda svih fotografija/videa nastalih prema svim propozicijama konkursa i utvrđivanja postojanja originalnog jedinstvenog fiskalnog računa o kupovini Gillette proizvoda u vrednosti ne manjoj od 499 dinara u Mercator, Roda ili Idea objektima u toku trajanja konkursa a pre dana utvrdjivanja (jedan račun može doneti pravo na nagradu samo jednom učesniku)

Najuspešniji učesnici će biti utvrđivani na dane:

 • 17.07 za period učešća od 10.07. do 16.07.
 • 24.07 za period učešća od 17.07. do 23.07.
 • 31.07. za period učešća od 24.07. do 30.07.
 • 05.07.za period učešća od 31.07. do 05.07.
 • Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
 • Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Objava dobitnika

Imena najuspešnijih Učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @gillette_rs u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @gillette_rs u roku od 5 dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.instagram.com/gillette_rs/

Gillettes nagradna igra traje do 05.08.2023, a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!