Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Gillette nagradna igra/nagradni konkurs za putovanje u Katar na sestko prvenstvo traje od 01.08.2022 do 30.09.2022 u 23:59.

VAŽNO! Obe aktivne Gillette nagradne igre pogledaj na linku Gillette nagradna igra

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nagrade:

 • 2 x vaučer za dve osobe za putovanje u Katar na utakmicu između Srbije i Brazila u periodu od 21.11.2022. do 26.11.2022
 • 5 x zajedno sa jednim svojim prijateljem koga povedu, upoznaju sa članovima fudbalske reprezentacije Srbije na druženju koje će biti organizovano najkasnije do 30.06.2023. g. (Upoznavanje će biti organizovano u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi organizovanim prevozom iz Beograda.)
 • 100 x dres Fudbalske reprezentacije Srbije

* Učesnik koji je osvojio vaučer za putovanje, kao i osoba koja sa njim putuje (a koja mora imati najmanje 18 godina) će biti dužni:

 • da se u svemu pridržavaju pravila putovanja kao i svih ostalih pravila i zakona država u koje putuje (Ujedinjeni Arapski Emirati i Katar);
 • da obezbedesva važeća i odgovarajuća dokumenta potrebna za putovanje;
 • da obezbede sve uslove vezano za putovanje u uslovima eventualne pandemije, kao što su vakcinacija, odgovarajući testovi, sertifikati;
 • da samostalno snose i nadoknađuje sve troškove koji nisu direktno vezani za realizaciju putovanja (prema turističkom vaučeru to su avionska karta avio kompanije Fly Dubai i smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice na bazi noćenja sa doručkom za ukupno 5 noćenja u Dubaiju, kao i transferi u Dubaiju i Dohi, sa vodičem). Ovde se pre svega misli na sve vanpansionske troškove, lični džeparac, troškove putnog i zdravstvenog i eventualno drugog potrebnog osiguranje, testiranja, vakcinisanja, ali i sve druge potencijalne troškove, koji nisu predviđeni turističkim vaučerom, a koje organzator neće ni na koji način refundirati, te je potrebno da ih nadoknadi dobitnik ove nagrade. Za kvalitetnu realizaciju nagrade putovanje odgovara turistička agencija Big Blue Group Beograd, organizator putovanja, u skladu sa svojim Opštim uslovima poslovanja.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora/korisnika (MediaCom Communication Services d.o.o. i P&G Srbija), kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Kako učestvovati?

Radi učešća učesnik treba da u toku trajanja konkursa:

 1. Kupi bilo koji Gillette proizvod, u bilo kom objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 3. Poseti Instagram profil @sergej__21
 4. U komentaru ispod posta o konkursu koji se nalazi OVDE osmisli, izradi i napiše poruku podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije, uz obavezno tagovanje profila @gillette_rs i #ConfidenceAlwaysWins.

Preduslovi za validno učešće u konkursu

Da bi prijavljivanje bilo validno potrebno je da budu kumulativno ispunjeni sledeći uslovi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 • (1) svaki učesnik mora imati pravo na učestvovanje u skladu sa svim uslovima ovih Pravila kao i mogućnost da nagrade realizuje na način i pod uslovima koji su ovim pravilima predviđeni;
 • (2) Poruka u komentaru treba da bude napisana u stihu i ne sme biti duža od 1000 karaktera. Poruka mora sadržati isključivo tekst podrške i navedene tagove i hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.
 • (3) Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedna poruka – komentar podrške. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.
 • (4) Postavljanje komentara, kao i kupovina proizvoda moraju biti izvršeni isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir, a isto važi i za proizvode kupljene pre ili posle trajanja konkursa)
 • (5) jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika
 • (6) radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi, a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani
 • (7) potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika)
 • (8) posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanja kupovine bilo kog Gillette proizvoda u toku trajanja konkursa je neophodno

Odabir pobednika

Žiri u sastavu: Miladinovic, Andjela (Brand Manager In-store & Shopper Marketing Campaigns Beauty Brands at Procter & Gamble Serbia), Cvetkovic, Nikola (Brand Director – Shave care at Procter & Gamble) i Dobre, Madalina (Local Delivery Brand Manager – Gillette & King C. Gillette – SEE: RO, MD, BG, RS at Procter & Gamble) pregledaće i zajednički izabrati 107 najkretivnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa.

Objava pobednika

Imena 107 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava i u story highlights-ima sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od 5 dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Dodela nagrada

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz Konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledećem plasiranom učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom učesniku.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje nakon kupovine posetite @sergej__21

Gillette nagradna igra traje 30.09.2022, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments