2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Gillette nagradna igra/nagradni konkurs traje od 01.10.2022 do 30.10.2022 u 23:59.

Nagrade:

 • 3 x SonyPlayStation 5
 • 3 x paket karata za utakmice na domaćem terenu, u okviru kvalifikacija za naredni veliki turnir u Evropi
 • 50 x oficijalna fudbalska lopta reprezentacije Srbije

Ukupan broj nagrada: 56

Pravo učešća

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora/korisnika (MediaCom Communication Services d.o.o. i P&G Srbija), kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Kako učestvovati?

Radi učešća u toku trajanja konkursa:

 1. Kupite bilo koji Gillette proizvod, u bilo kom Delhaize objektu (Maxi, Tempo i Shop&Go na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvate do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa je diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 3. Posetite Instagram profil @gillette_rs
 4. U komentaru ispod objave o kampanji koja se nalazi na OVOM LINKU opiše svoje prvo sećanje ili iskustvo sa fudbalske utakmice
 5. VAŽNO: Pored opisa neophodno je da učesnik označi @DelhaizeSerbia i #ConfidanceAlwaysWins i #Gillette_Delhaize

Napomene:

 • Komentar mora sadržati isključivo traženi opis i navedene tagove i hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.
 • Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedan komentar sa kreativnim opisom. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.
 • Postavljanje komentara, kao i kupovina proizvoda moraju biti izvršeni isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir, a isto važi i za proizvode kupljene pre ili posle trajanja konkursa)
 • jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika
 • (radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi, a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani
 • (potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika)
 • (posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanja kupovine bilo kog Gillette proizvoda u toku trajanja konkursa je neophodno

Odabir dobitnika

Žiri Organizatora pregledaće i zajednički izabrati 56 najkretivnijih komentara koji u
celosti odgovaraju temi konkursa.

Objava dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od 5 dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz Konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava Organizator i može ih dodeliti sledeće plasiranom Učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom Učesniku.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @gillette_rs

Pravila Gillette nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!