Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Nagradna igra uz Gillette i King C proizvode u DM drogerijama traje od 01.09.2022 do 31.10.2022 u 23:59.

NAPOMENA: AKTIVACIJA JE PRODUŽENA DO KRAJA OKTOBRA

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Nagrade:

 • 2 x Sony Playstation 5 + FIFA 2022 video igru
 • 3 x upoznavanje sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije na druženju koje će biti organizovano najkasnijedo 30.06.2023. g.
 • 30 x dres Fudbalske reprezentacije Srbije

Pravo učešća

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora/korisnika (MediaCom Communication Services d.o.o. i P&G Srbija), kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Kako učestvovati?

Radi učešća učesnik treba da u toku trajanja konkursa:

 1. Kupi bilo koji Gillette ili King C. Gillette proizvod, u bilo kom objektu DM drogerija na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 3. Poseti Instagram profil @draganstojkovicpixy i komentaru ispod objave o kampanji opiše taktiku koju bi pred odlazak na Svetsko prvenstvo podelio safudbalskom reprezentacijom Srbije da se nalazi u ulozi selektora
 4. Pored opisa taktike neophodno je da učesnik taguje @gillette_rs i stavi #ConfidenceAlwaysWins i #Gillette_dm.

Preduslovi za validno učešće u konkursu

Da bi prijavljivanje bilo validno potrebno je da budu kumulativno ispunjeni sledeći uslovi:

 • (1) svaki učesnik mora imati pravo na učestvovanje u skladu sa svim uslovima ovih Pravila kao i mogućnost da nagrade realizuje na način i pod uslovima koji su ovim pravilima predviđeni;
 • (2) Poruka u komentaru treba da bude napisana u stihu i ne sme biti duža od 1000 karaktera. Poruka mora sadržati isključivo tekst podrške i navedene tagove i hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.
 • (3) Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedna poruka – komentar podrške. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.
 • (4) Postavljanje komentara, kao i kupovina proizvoda moraju biti izvršeni isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir, a isto važi i za proizvode kupljene pre ili posle trajanja konkursa)
 • (5) jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika
 • (6) radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi, a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani
 • (7) potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika)
 • (8) posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanja kupovine bilo kog Gillette proizvoda u toku trajanja konkursa je neophodno

Odabir dobitnika

Žiri organizatora pregledaće i zajednički izabrati 35 najkretivnijih komentara koji u
celosti odgovaraju temi konkursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava i u story highlights-ima sa tagovanim profilima najuspešnijih Učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Dodela nagrada

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od 5 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz Konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledeće plasiranom Učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom Učesniku.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje nakon kupovine posetite @draganstojkovicpixy

Gillette nagradna igra traje do 31.10.2022, a za pravilakliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!