King C. Gillette
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Gillette konkurs „Najbolja brada Instagrama“ traje od 1.9.2021 u 00.00 do 30.9.2021. u 23.59

Nagrade:

 • 2 x MacBook Air 256 GB
 • 5 x King C. Gillette poklon paket

Pravo učešća

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica starija od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam konkursa

Konkurs je organizovan i sproveden online, na Instagram društvenoj mreži u periodu od 1.9.2021 u 00.00 do 30.9.2021. u 23.59 i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne instagram profile koji moraju biti otvoreni, odnosno dostupni za javni pregled.

Oglasi

Radi učešća učesnik traba da u toku konkursa:

 1. Kupi koji King C. Gillette proizvod u bilo kojoj dm drogeriji na teritoriji Republike Srbije i sačuv do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 2. Izradi i na svoj otključani instagram profil postavi fotografiju kojom treba što kreativnije da pokaže zašto njegova brada mora da ponese titulu najbolje brade Instagrama uz obavezne oznake @gillette_rs i #NajboljaBradaInstagrama.

Uslovi učešća:

 • Fotografija mora biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno).
 • I treća lica osim učesnika se mogu pojavljivati na fotografiji uz poštovanje teme konkursa. U navedenom slučaju učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi fotografiju sa likom trećeg lica, odnosno organizator neće biti odgovoran za bilo kakve prigovore ili zahteve trećih lica ovim povodom.
  Sadržina fotografije je isključiva odgovornost učesnika
 • Instagram video, story kao format ili instagram tv prikaz, ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.
 • Fotografija mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koje modifikovanje istih
 • Prijavljivanje i postavljanje fotografije kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (fotografije koje su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir)
 • Jedna ista fotografija može biti postavljena samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj fotografija
 • Posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanje kupovine Gillette King C proizvodau utvrđenoj vrednosti u DM drogerijama u toku trajanja konkursa je neophodno

Za sve uslove za fotografije pogledaj pravila konkursa

Izbor pobednika i predaje nagrada

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Imena 7 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u bio delu profila @gillette_rs u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM @gillette_rs (direct massage) na obaveštenje u roku od 5 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Pravila

Za pravila Gillette konkursa klikni OVDE