Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Galerija Belgrade nagradna igra počinje 28.08.2020. godine i završava se 05.10.2020. godine. Poslednji dan za prijave za učešće je 04.10.2020.

Nagrade su:
1 x Platinum nagrada
100.000.000 bodova u vrednosti od 2.000.000 dinara, za kupovinu u maloprodajnim objektima koji učestvuju u programu lojalnosti u okviru tržnog centra Galerija Belgrade
1 x Zlatna nagrada
10.000.000 bodova u vrednosti od 200.000 dinara, za kupovinu u maloprodajnim objektima koji učestvuju u programu lojalnosti u okviru tržnog centra Galerija Belgrade.
5 x Srebrna nagrada
1.000.000 bodova u vrednosti od 20.000 dinara, za kupovinu u maloprodajnim objektima koji učestvuju u programu lojalnosti u okviru tržnog centra Galerija Belgrade

Nagrada se dobija u vidu bodova u programu lojalnosti Galerija Belgrade. Bodovi se mogu koristiti za kupovinu u maloprodajnim objektima koji učestvuju u programu lojalnosti u okviru tržnog centra Galerija Belgrade, i ne mogu se zameniti za novac. Nagrade u vidu bodova se mogu iskoristiti u roku od godinu dana od datuma preuzimanja nagrade.

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri imaju sva punoletna, poslovno sposobna, fizička lica, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Oglasi

Za učestvovanje sledi korake:
1. korak: učesnik putem interneta pristupi stranici www.galerijabelgrade.com i na predviđenom mestu unese svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona i email adresu. Ukoliko su podaci pravilno uneti, učesniku će nakon toga stići obaveštenje o uspešno unetim podacima.
2. korak: učesniku će, u vidu SMS ili email poruke, stići obaveštenje na koji način može da preuzme
Galerija Belgrade aplikaciju.
3. korak: Učesnik preuzima aplikaciju i registruje se kao član programa lojalnosti na Galerija Belgrade aplikaciji. Preduslov za učešće u Nagradnoj igri, preuzimanje i korišćenje nagrada je članstvo i prihvatanje uslova programa lojalnosti Galerija Belgrade koji funkcioniše preko mobilne aplikacije.

Jedan učesnik se može prijaviti za učešće samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Višestruko prijavljivanje iste osobe, davanje lažnih podataka, kao i bilo koji drugi vid zloupotrebe pravila nagradne igre dovodi do isključenja iz nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika će se obaviti 05.oktobra 2020. u 13:00h u prostorijama priređivača, u prisustvu tročlane komisije.

Dobitnici će biti obaveštavani o nagradama putem broja telefona unetog prilikom registracije. Ukoliko učesnik ni u roku od najviše 48h od trenutka izvlačenja ne bude dostupan za informisanje o osvojenoj nagradi i dogovor oko preuzimanja iz bilo kojih razloga, gubi pravo na nagradu.

Oglasi
Oglasi

Nagrade se uručuju učitavanjem bodova na dobitnikov nalog na Galerija Belgrade aplikaciji u roku od 3 dana od uspešnog kontaktiranja dobitnika.

Za učestvovanje klikni OVDE