Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

FuzeTea nagradni konkurs organizuje Coca-Cola Srbija i počinje 21.12.2021. godine u 00:00 časova, a završava se 31.12.2021. godine u 23:59 časova i organizuje na teritoriji Republike Srbije izuzev AP Kosova i Metohije.

Nagrade:

  • 3 x FuzeTea poklon paket (nagradni paket se sastoji od Fuzetea planera, termosa, bookmarka i dve šolje)

Pravo učestvovanja

Pravo učešća na Nagradnom konkursu imaju punoletna fizička lica, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev lica sa prebivalištem na teritoriji AP Kosova i Metohije.

Kako učestvovati u FuzeTea konkursu?

  1. Objavi komentar ispod nagradne objave na zvaničnom Instagram profilu Fuzetea, koristeći hashtag #CozyWithFuze
  2. U komentaru napiše sećanje na koje ga asocira ili sa kojim povezuje miris jabuke i cimeta, odnosno miris Fuzetea Jabuka Cimet ukusa.

Odlučivanje o dobitnicima

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu najvećeg broja srca koje je učesnik dobio na podeljenoj priči u komentaru, a koji predstavljaju lajk/sviđanje na Instagram komentaru.

Prva 3 komentara sa najvećim brojem lajkova su dobitnici.

Oglasi

U slučaju da učesnici imaju jednak broj srca na više od 3 komentara, koliko je predviđeno za dodelu nagrada, nagrađuju se prva 3 komentara koja su do ovog broja lajkova došli.

Obaveštenje dobitnika i preuzimanje nagrada

Učesnici će biti obavešteni u roku od 24 časa po okončanju vremena trajanja nagradnog konkursa o dodeljivanju nagrade putem komentara koji će biti objavljen u okviru nagradne objave na Instagram stranici @fuzetea_rs, tako što će korisnički nazivi dobitnika biti označeni u tom komentaru.

Učesnici, kojima se dodeljuju nagrade, biće pozvani da u roku od 24 časa, u inbox Instagram stranice @fuzetea_rs radi isporuke nagrada, dostave sledeće podatke: Ime i prezime, kontakt telefon i adresu stanovanja.

Ukoliko se učesnik čiji je korisnički naziv označen u komentaru organizatora, ne odazove u roku od 48 časova i ne dostavi sve, potpune i tačne podatke i /ili ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku.

Oglasi
Oglasi

Način predaje nagrada

Učesnicima koji na vreme dostave sve potrebne podatke nagrade će biti isporučene u peripdu od 20.01.2022. do 02.02.2022.

Nagrade će biti isporučene putem pošte ili kurirske službe o trošku organizatora.

Učestvovanje

Za učestvovanje u FuzeTea konkursu kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!