Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje nagradne igre

Frikom nagradna igra traje u periodu od 5.8.2021 do 1.9.2021. godine.

Nagrade su:

28 x Philips Smart televizor 50″ 50PUS8535/12
28 x Beko kombinovani frižider RCSA330K20PT

Svakoga dana možete osvojiti po jedan televizor Philips 50’’ i jedan frižider!

Ko može učestvovati?

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica kao ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Oglasi

Kako učestvovati?

Kupovinom bilo kojeg Quattro sladoleda (minimum jednog Quattro sladoleda) u trgovinskim radnjama na teritoriji Republike Srbije osim teritorije AP Kosovo i Metohija stičete pravo učešća u nagradnoj igri. Najkasnije do 01.09.2021. do 23:59 časova.

U nagradnoj igri učestvuju svi proizvodi iz Frikom Quattro asortimana.

Potrebno je da samo da pošaljete broj fiskalnog računa – BI broj na kom je izvršena kupovina 1 Quattro sladoleda na jedan od sledeća 2načina:

 1. Slanjem SMS poruke na broj telefona 5007 sa sledećim sadržajem: FRIKOM (razmak) BI broj isečka fiskalnog računa na kom je izvršena kupovina 1 Quattro sladoleda i koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja,
  ili
 2. Putem internet obrasca na stranici www.frikomsladoled.rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: BI broj isečka fiskalnog računa na kom je izvršena kupovina 1 Quattro sladoleda i koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja i broj mobilnog telefona.

Jedan broj mobilnog telefona može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava i prijava putem internet stranice, ali sa validnom prijavom različitih Kodova i može biti dobitnik jednog televizora i jednog frižidera.

Oglasi
Oglasi

OBAVEZNO SAČUVAJTE FISKALNI RAČUN, ODNOSNO KUPON! Fiskalni račun koji ispunjava uslove učestvovanja u nagradnoj igri i čiji BI broj je prijavljen sms porukom ili internet obrascem, učesnik je u obavezi da sačuva do momenta uručenja nagrade, ukoliko je BI broj fiskalnog računa izvučen kao dobitni.

U nagradnoj igri učestvuju sledeći Frikom sladoledi:

 • QUATTRO NUGATINO 900ml
 • QUATTRO BANANA SPLIT 900ml
 • QUATTRO CLASSIC 900ml
 • QUATTRO PLAZMA 1650ml
 • QUATTRO DREAM 1650ml
 • QUATTRO ZUPPA 1650 ml
 • QUATTRO ČOKOLADA 1650ml
 • QUATTRO PISTAĆI 1650ml
 • QUATTRO LIGHT 900ml
 • QUATTRO LIGHT 1650ml
 • QUATTRO LINO LADA 1650ml
 • QUATTRO PLUS 1 1650ml
 • QUATTRO MALAGA 1650ml
 • QUATTRO AMERICANO 1650ml
 • QUATTRO CHOCO FANTASY 900ml

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada se obavlja svakog dana u periodu trajanja nagradne igre, počevši od 6.8.2021.godine, zaključno sa 2.9.2021.godine, automatski, putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih kodova putem sms poruke ili putem internet obrasca, a sve u skladu sa načinom definisanim ovim Pravilima.

Bez obzira na kanal koji korisnik izabere za Prijavu (prijava putem SMS poruke ili prijava putem web stranice) sve Prijave se u realnom vremenu upisuju u jedinstvenu bazu. Prilikom upisa vrši se upoređivanje ključnih parametara prijave (korisnički broj mobilnog telefona, BI broj) kako bi se onemogućilo dupliranje jedinstvenih prijava.

Objava dobitnika

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.frikomsladoled.rs. Objavljivaće se brojevi telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 zadnje cifre, u roku od 48 časova od svakog izvlačenja, a konačna lista dobitnika biće objavljena u roku od 25 dana od isteka Perioda trajanja nagradne igre.

Način predaje nagrada

Dobitnici će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra Frikoma, radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada, u roku od 7 dana od dana izvlačenja.

Dnevne nagrade će biti dostavljene na adresu stanovanja koju dobitnik prijavi kao validnu prilikom prijave podataka kontakt centru priređivača. Trošak dostavljanja nagrada snosi priređivač.

Nagrade će biti dostavljene, tj. uručene najkasnije u vremenskom periodu od 30 dana od završetka nagradne igre. Pri uručivanju dnevnih nagrada biće utvrđen identitet dobitnika koji je dužan da podnese na uvid original ličnu kartu. Dobitnik je dužan da podnese na uvid i original fiskalni račun koji je izdat isključivo u Periodu učestvovanja i koji je primljen prethodnog dana najkasnije do 23:59 časova u odnosu na dan izvlačenja i na kome se nalazi BI broj isečka fiskalnog računa koji je dobitni i minimum jedan Quattro sladoled. Dobitnik je dužan da preda kopiju računa ili original osobi koja u ime priređivača bude uručivala nagradu.

Pravila i učestvovanje

Za pravila Fikom nagradne igre i učestvovanje putem putem internet obrasca poseti www.frikomsladoled.rs