Frikom konkurs
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Frikom nagradni konkurs traje od 26.8.2021. do 19.9.2021. godine.

Nagrade:

Pokloni za celo odeljenje:

  1. mesto: za svakog učenika odeljenja ranac sa tablet računarom (LENOVO Tab M7 1 16GB LTE – ZA570019RS – sive boje), pernicom i školskim priborom, brendirane Frikom sveske, kao i Frikom sladoled
  2. mesto: Frikom sladoled za celo odeljenje
  3. mesto: Frikom sladoled za celo odeljenje

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u Frikom konkursu imaju školska odeljenja svih osnovnih i srednjih škola sa sedištem u Republici Srbiji.
U konkursu, školska odeljenja učestvuju kolektivno – zajedničkim kreativnim radom i tako se i prijavljuju u skladu sa instrukcijama u pravilima.

Kako učestvovati u konkursu?

Pošalji fotografiju ili video kreativnog rada koji su učenici školskog odeljenja kreirali zajedno.

Oglasi

Iskoristite omote, štapiće, čašice, poklopce i kutije vaših omiljenih Frikom sladoleda da zajedno sa drugarima iz odeljenja napravite bilo šta što izmaštate.

Vaše kreacije (figurice, kolaže, crteže ili bilo koji drugi oblik koji je predmet zajedničkog kreativnog rada) uslikajte i pošaljite nam na skolarci@frikom.rs do 19.09.2021.

Na gore navedenu email adresu školsko odeljenje, kao učesnika ovog konkursa, može prijaviti bilo koji učenik, učitelj/učiteljica ili razredni starešina navedenog odeljenja uz dostavljanje fotografije ili videa kreativnog rada koji je napravljen od Frikom ambalaže.

Pored kreativnog rada, prijava treba da sadrži:

Oglasi
Oglasi
  • Ime i prezime lica koji vrši prijavu.
  • Kontakt telefon i email adresu lica koji vrši prijavu. U slučajevima kada je učenik maloletan, potrebno je dostaviti i kontakt telefon zakonskog zastupnika (odnosno roditelja ili staratelja).
  • Naziv škole sa adresom i mestom u kojoj se nalazi školsko odeljenje koje se prijavljuje.
  • Oznaku školskog odeljenja koje se prijavljuje (npr. VII/2)

Izbor pobednika

Sve prijave, odnosno kreativne radove (fotografiju ili video) koje pristignu na gore navedenu email adresu za prijavu, Frikom će dana 20.09.2021. godine objaviti na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i, takođe, objaviti da je počelo javno glasanje, a radi odabira najboljih kreativnih radova.

Glasanje će se odvijati u periodu od 20.9.2021 do 26.9.2021.godine.

Broj glasova podrazumeva broj „lajkova“ na određenom kreativnom radu prijavljenih odeljenja, te će, po završetku konkursa, biće nagrađena 3 kreativna rada sa najvećim brojem glasova, odnosno „lajkova“ na zvaničnoj Facebook stranici Frikoma.

Proglašenje pobednika

Proglašenje 3 najbolja kreativna rada biće objavljeno 27.9.2021. na zvaničnoj Facebook stranici, kao i na zvaničnoj internet stranici www.frikom.rs

Kontakt centar organizatora će pozivati dobitnike poklona radi dogovora oko preuzimanja.

Uručivanje će biti sprovedeno u školi u kojoj se nalazi školsko odeljenje koje osvoji poklon, a samo ukoliko to budu dozvoljavali uslovi epidemije izazvani korona virusom.
Ukoliko takvo uručivanje ne bude moguće iz gore navedenog razloga, pokloni za sve đake odeljenja dobitnika biće poslati na njihove kućne adrese.

Pravila konkursa

Za pravila konkursa klikni OVDE