Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nakon dodele putovanja u Rusiju, Frikom je spremio još poklona!

Od 25.05. do 15.07.2018. godine igrači imaju priliku da se takmiče na novoj „Ukupnoj rang listi 2“ i osvoje:
–  SONY PlayStation 4 Slim
–  XPLORER Hoverboard
–  Stoni fudbal Woody

Svakog dana imaš priliku da osvojiš i zvaničan dres Fudbalske reprezentacije Srbije, a svake nedelje Alcatel 3C mobilni telefon.

U svakom pakovanju sladoleda nalazi se poklon – navijačke boje za lice ili 2D figurice sa likovima igrača, kao i kod za igranje “GOOL Frikom“ igrice. Izaberi svog omiljenog srpskog reprezentativca, unesi kod iz sladoleda i zaigraj Frikom turnir!

Prilikom pokretanja GOOL Frikom mobilne aplikacije potrebno je registrovati se – na web stranici frikomgool.iplaygames4fun.com korisnik se mora prijaviti, ispuniti obrazac i ostaviti svoje podatke: ime, prezime i e-mail adresu. Podaci će se verifikovati putem e-mail adrese.

Od 25.maja do 15.jula 2018. godine rezultati korisnika biće beleženi na Ukupnoj 2 rang listi. Na Ukupnoj 2 rang listi bolji plasiran je (zauzima više mesto na listi) igrač sa najvećom prosečnom gol razlikom (Osvojeni poeni), koja predstavlja gol razliku / broj odigranih utakmica, za sve utakmice odigrane u periodu od 25.maja do 15.jula 2018. Ako više igrača ima istu prosečnu gol razliku, gleda se ko je imao manji broj odigranih utakmica, a zatim ko je prvi ostvario rezulat.

Bodovanje u utakmici
pobeda nosi 3 boda
nerešen rezultat nosi 1 bod
poraz nosi 0 bodova.

Na Dnevnoj, Nedeljnoj i Ukupnoj rang listi se zapisuju primljeni i dati golovi, te se računa gol razlika. Na navedenim rang listama je bolji igrač (zauzima više mesto na listi) onaj koji ima više bodova, nakon toga se gleda bolja gol razlika, zatim koji korisnik ima manje odigranih utakmica, pa koji ima veći broj datih golova, te se na kraju gleda vreme (koji je igrač prvi upisao svoj rezultat na rang listu). Zato se ne može desiti da dva igrača zauzimaju isto mesto na rang listi.

Prva tri najbolje rangirana korisnika na Ukupnoj 2 rang listi 15.jula 2018. u ponoć osvajaju sledeće poklone:
prvoplasirani igrač na Ukupnoj 2 rang listi osvaja SONY PlayStation 4 Slim
drugoplasirani igrač na Ukupnoj 2 rang listi osvaja XPLORER Hoverboard
trećeplasirani igrač na Ukupnoj 2 rang listi osvaja Stoni fudbal Woody

Preuzmi besplatnu „GOOL Frikom“ aplikaciju preko Google Play Store-a na OVOM LINKU