4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Finish nagradna igra traje od 05.11.2022 do 05.12.2022 do 12:00 časova na sajtu www.finishnagradnaigra.rs

Nagrade:

 • 3 x Bosch mašina za pranje sudova Serie 4 (SMS4HVI33E)
 • 3 x Bosch štapni usisivač (BCH86HYG1)
 • 4 x Bosch aparat za kafu (TKA6A041)
 • 30 x paket Finish proizvoda koji sadrži Tablete Finish Quantum Ultimate 50 i FINISH sredstvo za čišćenje mašina za sudove 250ml

Pravo učestvovanja

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni u privrednom društvu Marcata VT doo, kao ni zaposleni u Reckitt Benckiser-u, članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog ako žive u zajednici), druga lica koja žive sa zaposlenima u zajedničkom domaćinstvu, kao ni lica koja su u stalnom radnom odnosu
ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre, i/ili izvlačenju dobitaka, i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

 • FINISH Sjaj 800 ml, FINISH All in One 100 tabs SUPER CENA
 • FINISH Quantum Ultimate 16 Regular
 • FINISH sredstvo za čišćenje mašina za sudove Limun 250ml
 • FINISH osveživač mašina za sudove Limun, FINISH All in One 100 tab Regular
 • FINISH Quantum 72 tab Regular, FINISH 0% 70 tableta, FINISH All in One 86 tab Regular
 • FINISH All in One MAX 94 tab Regular, FINISH Gel AIO Limun 650ml, FINISH Gel AIO Regular 650ml
 • FINISH osveživač mašina za sudove Odorstop, FINISH Sjaj 400 ml, FINISH Sjaj Limun 400 ml
 • FINISH sredstvo za čišćenje mašina za sudove 250ml, FINISH prašak Limun 2,5kg
 • FINISH All in One 120 tab Regular, FINISH 0% Sjaj 400 ml, FINISH Gel Regular 2x1000ml
 • FINISH Quantum Ultimate 15, FINISH Quantum Ultimate 50, FINISH Quantum Ultimate 60
 • FINISH Quantum Ultimate 80, FINISH Quantum 100 TAB, FINISH Quantum 18 tab Regular
 • FINISH Quantum 60 tab limun, FINISH So 1,5kg, FINISH All in One MAX 80 tab Regular
 • FINISH kapsule za čišćenje mašina za sudove 3 komada, FINISH Quantum Lemon 120 kom

Kako učestvovati?

 1. U periodu trajanja nagradne igre u svim trgovinskim radnjama trgovinskog lanca MERCATOR-S (u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima) na teritoriji Republike Srbijkupite bilo koja dva Finish proizvoda u IDEA, RODA u Meractor radnjama na jednom računu
 2. Sačuvajte orginal ili kopiju računa i isečak kao dokaz o kupovini
 3. Pošaljite SMS poruku na broj 2224 periodu od 5. novembra 2022. godine počev od 07.00 časova do 5. decembra 2022. godine u 12 časova, sa sledećom sadržinom: IME (razmak) PREZIME (razmak) MESTO PREBIVALIŠTA (razmak) BROJAČ RAČUNA, na broj 2224, (primer: Petar Petrović Beograd 123456/123456PP)

Cena poruke je kao u redovnom saobraćaju (MTS 3,60, Yettel 3,99, A1 3,48 i Globaltel 4.99 dinara) i sačuva original ili kopiju računa i isečak kao dokaz o kupovini.

Napomene:

 • Fiskalni račun, čiji se Brojač računa šalje, mora da bude izdat u radnjama trgovinskog lanca MERCATOR-S (u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima) u periodu trajanja nagradne igre uz ispunjavanje ostalih kriterijuma nagradne igre. Jedinstven Brojač računa sa fiskalnog računa može biti poslat SMS-om samo jednom.
 • Svaki punoletni učesnik nagradne igre ima pravo da pošalje neograničen broj SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre, uz uslov da se u svakom pojedinačnom slučaju radi o drugom Brojaču računa sa fiskalnog isečka.
 • Učestovanjem u nagradnoj igri svaki učesnik prihvata prava i obaveze iz pravila.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika svih nagrada vršiće se nasumičnim, programskim izborom iz baze podataka koja je sačinjena od baze učesnika. Prvo se izvlače dobitnici svih nagrada, a odmah potom i rezerve.

Za glavnu nagradu biće izvučene 3 rezerve, a za ostale nagrade 5 rezervi. Izvlačenje nagrada obaviće se pred tročlanom komisijom.

Validacija dobitnika

Po izvlačenju dobitnika nagrada, komisija će proveriti validnost prijave i smatrati važećom samo ako sadrži:
ime i prezime, mesto prebivališta, brojač računa, kontakt telefon.

Ukoliko izvučena prijava ne ispunjava neki od uslova predviđenih ovim pravilima, nastavlja se sa izvlačenjem, odnosno sve dok se ne izvuče prijava koja ispunjava sve uslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava dobitnika

Konačan spisak sa imenima dobitnika biće objavljen po završetku nagradne igre, odnosno 12. decembra 2022. godine na internet stranici www.finishnagradnaigra.rs

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici nagrada će na dan izvlačenja nagrada biti obavešteni telefonski putem, minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme (uključujući i dan izvlačenja nagrada), a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od jednog dana od dana prijema SMS, na telefon priređivača na broj 063 7041259 u vremenu od 9 sati do 12 sati.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku, kao što je objašnjeno u pravilima.

Dobitnici će biti obavešteni SMS porukom, nakon čega su dužni da pošalju fotografiju fiskalnog računa iz IDEA, RODA ili MERCATOR radnji na kom se vide podaci o kupovini minimum dva FINISH proizvoda i Brojač računa, kupljena u periodu trajanja nagradne igre, i svoju adresu. Adresa za isporuku nagrade mora biti na teritoriji Republike Srbije, bez AP Kosovo i Metohija.

Dostava nagrada

Nagrade će biti isporučene brzom poštom, tako što će dobitnik potpisati zvanični izveštaj o primopredaji koji obezbeđuje priređivač, a u kom se pominju svi uslovi nagradne igre i uslovi koje je potrebno ispuniti oko načina preuzimanja robnih nagrada.

U slučaju da isporuku nagrade nije moguće postići iz razloga za koje snosi odgovornost dobitnik (nije moguće stupiti u kontakt s dobitnicima nakon što su proglašeni važećim), biće kontaktirane rezerve po redosledu njihovog izvlačenja.

Dobitnik će nagradu dobiti na naznačenu adresu najkasnije 30 dana od dana kada je podatke o adresi dostavio priređivaču nagradne igre. Osvojene nagrade dobitnici kod priređivača ne mogu zameniti za novčanu protivvrednost, niti za bilo koju drugu nagradu. Dobitnik nagrade mora odmah nakon obaveštavanja (a najkasnije dan posle toga) porukom na broj 063 704 12 59 ili e-mailom na adresu info@finishnagradnaigra.rs, da dostavi priređivaču fiskalni račun iz IDEA, RODA ili MERCATOR radnji na kom se vide podaci o kupovini minimum dva FINISH proizvoda i Brojač računa, kupljena u periodu trajanja nagradne igre, a original ili fotokopiju fiskalnog računa sa jedinstvenim brojem Brojača računa mora najkasnije prilikom preuzimanja nagrade da dostavi priređivaču preko dostavljača nagrade, kao dokaz o izvršenoj kupovini.

Pomoć i informacije

Učesnici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri na internet stranici www.finishnagradnaigra.rs ili putem e-mail adrese: info@finishnagradnaigra.rs

Kako učestvovati?

Primjer SMS poruke:
Petar Petrović Beograd 123456/123456PP

Cena poruke je kao u redovnom saobraćaju (MTS 3,60; Yettel 3,99; A1 3,48 i Globatel 4,99 dinara)

Svaki punoletni učesnk nagradne igre ima pravo da pošalje neograničen brj SMS poruka uz uslov da se u svakom pojedinačnom slučaju radi o dugom brojaču računa sa fiskalnog isečka.

Pravila

Finish nagradnu igru traje do 05.12.2022, a za pravilnik posetite www.finishnagradnaigra.rs/pravila/
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

4 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Ceca
08/11/2022 11:21

Ja sam sinoc poslala brojac racuna i sve kako treba na vasu adresu ali mi je tri puta vraceno da je pogresan broj racuna a nije.
Molim vas proverite,nesto nije u redu.

Jasna
07/11/2022 16:55

Ja sam danas htela da se prijavim za VASU nagradnu igru i ono mi sledi poruka pogrešan broja racuna. Nesto vam sa sistemom ne valja. PROVERITE.

Jelena
08/11/2022 01:27
Odgovor za  Jasna

Isto. Probala sam i sa latiničnim i ćiriličnim pismom, ali odgovor je netačan broj računa. Poslala sam e-mail i čekam odgovor.

Djiki
23/10/2022 05:40

A rado bih igrala…ali sta ima da kupujem kad masinu za sudje nemam. Igrala sam igre gde je nagrada bila masina, ali na zalost nisam je osvojila. Srecno igracima…eto dodelite mi masinu pa cu kupovati vase proizvode