Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Fairy nagradni konkurs traje od 15.11.2021. do 15.01.2022. na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 2 x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 300EUR
  • 3 x Nespresso aparat za kafu Inissia
  • 4 x Braun Blender JB 3060
  • 8 x Mr Proper set

Pravo učestvovanja

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod Organzatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u Fairy nagradnom konkursu potrebno je da učesnici:

Oglasi
  1. Kupe Fairy porizvode u Univerexport prodavnicama
  2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod OBJAVE napišu njihov omiljeni recept za slavski kolač

Odabir pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Kreativne komentare bira ́žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilnikom – i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Pobednik ce biti objavljen po završetku konkursa na @fairy_srbija Instagram stranici. ́Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Oglasi
Oglasi

Validacija pobednika

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom sa Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Pravila i učestvovanje

Fairy nagradna igra u Univerexport traje od 15.11.2021, a za učestvovanje poseti https://www.instagram.com/p/CWTTNoMKXzH/

Za pravila u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!