Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradni konkurs traje od 15.12.2023 do 15.01.2024

Nagrade:

  • 1 x mini pekara Gorenje BM1600WG
  • 5 x mikser KR9702
  • 10 x SOGO Aparat za vafle WAF-55-7235

Ukupan broj nagrada: 16

Pravo učešća

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora Europrom i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica (roditelji, deca i supružnici).

Kako učestvovati?

  1. Ostvarite kupovinu navdenih artikala u vrednosti 100 dinara ili više: SUVI KVASAC VRENJE 7 G, SUVI KVASAC VRENJE 50 G, ALFA KVASAC 42 G
  2. Na kasi preuzmite fiskalni račun na kome se vidi sa ste ostvarili uslog kupovine, kao i talon na kome ćete napisati odgovor na temu konkursa „Moj omiljeni recept sa kvascem je“ i popuniti Vaše lične podatke (ime, prezime broj telefona)
  3. Popunjen talon ubacite u kutiju u najbližem „Europrom“ objektu
  4. Sačuvajte račun do proglašenja pobedenika konkursa

Odabir dobitnika

Dobitnici će biti izabrani od strane komisije na osnovu kreativnosti prijave.

Oglasi

Jedan učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Proglašenje pobednika je najkasnije 10 dana od završetka nagradnog konkursa na zvaničnom sajtu www.europrom.rs i Facebook stranici Europroma

Dodela nagrada

Organizator će putem telefona kontaktirati potencijalne dobitnike koji će potvrditi učešće i saglasnost za uručenje nagrade.

Trošak dodele nagrade snosi organizator.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko se učesnik ne odazove u roku od 24h ili ne dostavi potpune i tačne podatke, kao i u ako ne ispunjava uslove iz pravila nagrada će biti dodeljena sledećem učesniku.

Učesnik koji osvoji poklon paket Cipiripi proizvoda ima 7 dana da paket preuzme iz objekta Europro. ukoliko učesnik ne preuzme paket u roku od 7 dana, paket će biti dodeljen drugom učesniku nagradne igre.

Pravila

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!