Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Konkurs „Napravi SVET VOĆA i ORAŠASTIH PLODOVA“ se organizuje na teritoriji Srbije od 26.10.2020. do 26.12.2020. u 23:59 časova.

Nagradne su:
1. nagrada 1 x 50.000 rsd na poklon kartici banke
2. nagrada 1 x električni trotinet
3. nagrada 5 x nutribullet

Pravo učešća imaju državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Srbije, strani državljani sa prebivalištem i/ili boravištem na teritoriji Srbije i maloletna lica sa prebivalištem i/ili boravištem na teritoriji Srbije (samo uz ostavljanje podataka roditelja).

Za učestvovanje u konkurus potrebno je na sajtu svetvoca.com na ponuđenom tanjiru kreirati proizvoljni „crtež – rad“ od unapred ponuđenih oblika. Kreiranje se vrši jednostavnim prevlačenjem i slaganjem neograničenog broja oblika na ponuđen tanjir. Na naslovnoj strani sajta mozete pogledati video uputstvo.

Oglasi

Jedna osoba ima pravo da napravi neograničen broj „crteža – radova“ na tanjiru.

Način nagrađivanja
1. nagradu biraju posetioci sajta glasanjem u galeriju za omiljen “crtež – rad”. Dobitnik sa najvećim brojem sviđanja – presek se pravi 26.12.2020. u 23:59 časova.
2. nagradu bira stručni žiri koji sačinjavaju 3 zaposlene osobe organizatora konkursa
3. nagradu bira stručni žiri koji sačinjavaju 3 zaposlene osobe organizatora konkursa

Organizator će nagrade dostaviti dobitnicima na adresu koja je ostavljena prilikom “Napravi svoj SVET VOĆA I ORAŠASTIH PLODOVA” na sajtu www.svetvoca.com u roku od 45 dana nakon završetka konkursa

Ukoliko Organizator 7 dana od dana objavljivanja rezultata, ne može da stupi u kontakt /telefonski poziv/ sa dobitnikom nagrade, automatski stiče pravo da pozove drugog dobitnika.

Za pravila i učestvovanje kliknite OVDE