Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Erste konkurs se održava u periodu od 3 nedelje, od 10.10.2019. počev od 00:01 časova do 30.10.2019. godine zaključno sa 10:00 časova.

Nagrade:
Na Konkursu će se dodeliti broj nagrada srazmeran broju učesnika sa najvećim rezultatom za svaku nedelju konkursa, i to:
9 „JBL Go 2“ bežičnih zvučnika, odnosno svake nedelje trajanja konkursa po 3 kom.

Proučite Erste modul “Šta je to (beše) štednja?” na https://ersteznali.rs/poglavlje/sta-je-to-bese-stednja i testirate svoje znanje na kraju modula.

Za učestvovanje u Konkursu, potrebno je da učesnici pristupe platformi ersteznali.rs, registruju se i odigraju jedan od kvizova znanja dostupnih na platformi, na kursu „Štednja“ Svima koji nisu registrovali svoj nalog na platformi ersteznali.rs biće omogućeno da pregledaju ceo sadržaj. Samo registrovani korisnici imaju pristup kvizovima znanja dostupnim na platformi, i time samo registrovani korisnici mogu učestvovati u konkursu, pratiti progres i takmičiti se sa ostalim učesnicima.

Na svakih sedam dana, sredom (16, 23, 30. oktobar) u 10:00 časova pravi se presek za tu nedelju i biraju se tri pobednika Konkursa za tu nedelju na osnovu pozicioniranja na rang listi, koja se formira na osnovu tačnih odgovora na deset ponuđenih pitanja, gde se ukupan rezultat dobija tako što se za svaki tačan odgovor dobija broj bodova u zavisnosti od vremena potrebnog za odgovor. Odabir pitanja iz baze pitanja je nasumičan. Maksimalan broj bodova na svakom kvizu je 1000. Kviz je moguće ponoviti neograničeno puta. Rang lista je dostupna i vidljiva svima na platformi ersteznali.rs. Ukoliko bude više Učesnika sa istim brojem bodova, u obzir se uzima prvo broj pokušaja za ostvarenje maksimalnog rezultata, a potom i prosečan broj poena po pokušaju. Ukupno će, prema trajanju Konkursa, biti izabrano 9 pobednika (svake nedelje po 3). Organizator će u sredu, u do 14 časova proglasiti pobednike za tu nedelju objavom njihovih korisničkih imena na profilima Organizatora na Facebook-u i Instagramu. U slučaju da dva ili više Učesnika koji ostvare pravo na nagradu imaju isti rezultat, svi isto rangirani Učesnici dobijaju nagradu.

Za igranje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA