Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Sipaj minimum 15 litara EKO premium goriva – Diesel AVIO Double Filtered ili Racing Formula 98 uz korišćenje Smile kartice u periodu od 29.11. do 27.12. i ostvari pravo da učestvuješ u velikoj EKO nagradnoj igri*.

Za učestvovanje u nagradnoj igri neophodno je da preuzmeš Smile aplikaciju sa Google Play za Android uređaje ili App Store za iPhone uređaje i da se uloguješ u aplikaciju sa brojem svoje Smile kartice i telefona sa kojim je registrovana. Ukoliko već imaš Smile aplikaciju neophodno je da je ažuriraš kako bi ti se prikazivala najnovija verzija. Aplikacija ti nudi i mogućnost da se online registruješ i postaneš član Smile kluba ako nemaš Smile karticu, a želiš da učestvuješ u nagradnoj igri.

Kada kupiš minimum 15 litara premium goriva na nekoj od EKO benzinskih stanica prati svoju Smile aplikaciju jer te u prvi petak nakon kupovine očekuje notifikacija sa pozivom da ogrebeš nagradni ekran u aplikaciji i otkriješ svoju nagradu.

Nagrade su:
Svakog petka tokom trajanja nagradne igre će se dodeljivati iPhone XR i 5 kartica sa 100 litara premium goriva. Datumi izvlačenja su: 6.12, 13.12, 20.12. i 27.12.

Oglasi

U slučaju da tvoja kupovina ne osvoji telefon ili karticu sa gorivom, učestvovaće ponovo u izvlačenju glavne nagrade u subotu 28.12. kada se dodeljuje 5 putovanja u Grčku za 2 osobe.

Dobitnici glavne nagrade će imati priliku da prisustvuju ceremoniji paljenja Olimpijske baklje u drevnoj Olimpiji – ekskluzivnom događaju koji se održava u martu 2020. godine, za koji je nemoguće kupiti ulaznice i na koji se poziva samo 150 odabranih ličnosti iz celog sveta. Nagradni aranžman će trajati 5 dana i pored ceremonije paljenja baklje će uključivati i obilazak znamenitosti u Atini, a dobitnici će imati mogućnost da povedu sa sobom još jednu osobu.

Za EKO smile karticu poseti www.ekosmileklub.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi