1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

EKO nagradana igra traje od 8.11.2021. do 7.12.2021. do 23:59

Nagrade:

1 x automobil KIA Sportage , bruto cene 3,090,595.32 RSD
3 x mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip3
9 x 100€ na kartici za kupovinu goriva na EKO pumpama

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pravo učestvovanja

Pravo na učešće u EKO Nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, koji su članovi EKO SMILE Kluba, bez obzira da li su bili članovi ili su postali članovi EKO SMILE Kluba tokom ove nagradne igre.

Pravna lica koja na Eko pumpama kupuju goriva i proizvode EKO business karticama su izuzeta iz mogućnosti za osvajanje nagrada.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni i/ili radno angažovani kod priređivača, članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog); zaposleni i/ili radno angažovani na EKO benzinskim stanicama (kao što su točioci, kasiri, administratori, kao i sva ostala zaposlena i radno angažovana lica na EKO benzinskim stanicama) kao i članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog); sva pravna lica koja sarađuju sa priređivačem (članovi i zastupnici ovih pravnih lica) kao i sva lica koja su zaposleni i/ili radno angažovani kod pravnih lica koja sarađuju sa priređivačem, kao i članovi njihove uže porodice.

Kako učestvovati u EKO nagradnoj igri?

Poseti bilo koju EKO benzinsku stanicu i sipaj 25 i više litara bilo kog goriva – Diesel Double Filtered, EKO Racing 100 RON, Ekonomy 95, Diesel Ekonomy ili Auto gas, upotrebi svoju Smile karticu ili aplikaciju prilikom plaćanja goriva.

Za kupovinu 25 i više litara premium goriva Diesel Double Filtered ili EKO Racing 100 transakcija se duplira u sistemu za izvlačenje nagrada i time se povećava šansa za osvajanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrošač može učestvovati u nagradnoj igri onoliko puta kolika ima ostvarenih pojedinačnih kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara bilo kog goriva, pri čemu je provukao SMILE karticu ili Smile aplikaciju.

Učešće u nagradnoj igri se ne ostvaruje kupovinom u partnerskim restoranima na EKO pumpama: Roggenart i Olympus Plaza.

Jedan učesnik u nagradnoj igri identifikovan sa imenom i prezimenom i svojim podacima preko EKO Smile kartice i aplikacije može osvojiti više nagrada u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada i utvrđivanje dobitaka

Nedeljne nagrade se izvlače jednom nedeljno, ponedeljkom, za potrošače koji su u prethodnih 7 dana (zaključno sa nedeljom do 23:59) ostvarili transakcije u minimalnom iznosu od 25 litara kupljenog BILO KOG goriva.

Presek se vrši svakog ponedeljka.

Izvlačenje nedeljnih nagrada vrši se ponedeljkom tokom trajanja nagradne igre:

• 15.11.2021.
• 22.11.2021.
• 29.11.2021.

Svakog ponedeljka izvlače se dobitnici jednog telefona i 3 dobitnika kartica za gorivo.

Izvlačenje glavne nagrade je 8.12.2021. godine.

U izvlačenju glavne nagrade učestvuju sve nedobitne transkacije u nagradnoj igri, koje su ostvarene kupovinom od minimum 25 litara BILO KOG goriva , uključujući i PREMIUM gorivo, periodu od 8. novembra 2021. godine u 00:00 do 7. decembra 2021. godine do 23:59.

Dobitnici će biti izabrani na osnovu softvera, ali izvlačenje svih nagrada u nagradnoj igri će nadzirati i kontrolisati tročlana komisija koja će kontrolisati i evidentirati tok izvlačenja nagrada.

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni o dobijenim nagradama u Nagradnoj igri telefonskim putem nakon čega će biti organizovano preuzimanje nagrada na adresi sedišta EKO-a. EKO će na web sajtu www.ekosmileklub.rs objaviti obaveštenje da je nagradna igra završena te da su izvučeni dobitnici dok će imena dobitnika biti objavljena na web sajtu www.ekosmileklub.rs i u dnevnom listu „Danas“ ukoliko dobitnici daju saglasnost na javno objavljivanje njihovih imena.

Priređivač se obavezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka nagradne igre. Dobitnik u nagradnoj igri je dužan da se u roku od 10 dana javi priređivaču u cilju preuzimanja nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan da potvrdi svoj identitet važećom ličnom kartom kao i svojom EKO Smile karticom.

Pravila

Eko nagradna igra traje do 7.12.2021., a za pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments