Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Durex nagradni kviz traje od ponedeljka 01. februara 2021. do nedelje, 28. februara 2021. do 23:59:59 po lokalnom vremenu.

Nagrade su:
GLAVNA NAGRADA:
1 x Samsung Frame TV
Nedeljne nagrade
4 x FujiFilm Instax fotoaparat (svake nedelje 1 fotoaparat )
28 dnevnih nagrada u vidu paketića koji sadrži:
1 x Durex Intense kondomi, pakovanje od 10 komada
1 x Durex Intense gel 10 ml

U Durex konkursu/kampanji „Dan zaljubljenih svaki dan“ mogu učestvovati isključivo lica starija od 18 godina.

Od učesnika se očekuje da za što kraće vreme odgovori tačno na 3 pitanja iz oblasti reproduktivnog zdravlja. Za svako pitanje, ponuđena su 3 odgovora, od kojih je samo jedan tačan. Kada učesnik završi sa odgovaranjem na pitanja, rezultat će biti prikazan u vidu broja tačnih odgovora i ukupnog vremena za koje je ispit/test završen.

Oglasi

Kriterijumi koji se uzimaju u obzir za dobijanje nagrade su:
– prvi kriterijum je broj tačnih odgovora
– drugi kriterijum je ukupno vreme za kompletiranje igre

Jedan učesnik može odigrati igru samo jednom dnevno, do 23:59:59 časova po lokalnom vremenu. U slučaju da jednom započeta igra bude prekinuta, bilo voljom učesnika ili usled problema tehničke prirode, započeta igra računaće se kao jedan pokušaj i učesnik neće biti u mogućnosti da ponovo pristupi igri istog dana.

Pobednici će se proglašavati sledećom dinamikom:
ZA DNEVNE NAGRADE:
svakog dana, jedan učesnik koji je ostvario najbolji rezultat – najviše tačnih odgovora za najkraće vreme – do 23:59:59 po lokalnom vremenu, biće dobitnik dnevne nagrade za taj dan;
ZA NEDELJNE NAGRADE:
svake nedelje, učesnik koji je ostvario najbolji rezultat (najviše tačnih odgovora za najkraće vreme) do isteka tekuće nedelje (nedeljni ciklusi završavaju se 07. februara, 14. februara, 21. februara i 28. februara 2021.) do 23:59:59 po lokalnom vremenu, biće dobitnik nedeljne nagrade za tu nedelju;
ZA GLAVNU NAGRADU:
dobitnik glavne nagrade biće učesnik koji ostvari najbolji rezultat za celokupan period konkursa, od početka konkursa do 28. februara 2021. u 23:59:59 po lokalnom vremenu.

Imena dobitnika nagrada će biti objavljena u sekciji “Dobitnici” na veb-sajtu www.vdayeveryday.rs Organizator će dobitnike nagrada kontaktirati putem e-maila ili SMS poruke u roku od 24h od datuma objavljivanja dobitnika i zatražiti adresu za dostavu nagrade.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE