Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Durex nagradna igra/nagradni konkurs traje do 1.12.2022. u 23:59.

Nagrade:

  • 10 x Godišnje zalihe Durex Originals kondoma

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Kako učestvovati?

Odgovori na pitanje na OVOM LINKU

Odabir dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika.

O dodeljivanju nagrada u nagradnom konkursu odlučivaće žiri određen od strane organizatora koji se sastoji od 3 člana. Kreativnost će biti cenjena na osnovu diskrecione odluke žirija.

Objava dobitnika

Organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 1 dana preko Facebook stranice organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodela nagrada

Nakon što izabrani učesnici – pobednici konkursa pošalju svoje podatke (svoje ime i prezime, adresu, grad, poštanski broj, email i broj mobilnog telefona za potrebe provere i slanja nagrade) organizatorkontaktira pobednike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada.

Potrebno je da pobednici Konkursa pošalju svoje podatke u inbox Facebook profila @benuapoteka najkasnije do 8.12.2022. kako bi ostvarili pravo na nagradu.

Nagrade će dobitnicima biti poslate na adresu, nakon objavljivanja pobednika i dogovora o preuzimanju nagrade. Rok za dostavu nagrade je 14 radnih dana od navedenog roka za dostavu podataka pobednika Konkursa. Jedan učesnik može da osvoji samo jednu nagradu. 

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje kliknite OVDE

Durex nagradna igra traje do 01.12.2022, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments