Durex konkurs/kampanja „Dešifruj svoju strast” počinje u ponedeljak 02.10.2017 u 12:00:00 i traje do utorka, 31.10.2017. do 23:59:59.

NAGRADE SU:
GLAVNA NAGRADA (NAGRADE):
3 glavne nagrade. Glavna nagrada se sastoji od vaučera za kupovinu dve avionske karte za
bilo koju destinaciju, u maksimalnom iznosu od 400 EUR (u dinarskoj protivvrednosti po
srednjem kursu NBS na dan uručenja vaučera) sa PDV-om, ukoliko je PDV primenljiv. Vaučer podrazumeva dve povratne avionske karte sa uračunatim prtljagom i ne uključuje bilo kakve dodatne troškove.
DNEVNE NAGRADE:
30 dnevnih nagrada u vidu paketića koji sadrži:
– 1 x Durex Intense kondomi, pakovanje od 10 komada
– 2 x kutijica za čuvanje kondoma
Vrednost dnevne nagrade iznosi 1.800,00 RSD, bez PDV-a
NEDELJNE NAGRADE:
8 nedeljnih nagrada koje sadrže:
– 1 x ženska majica sa printom poruke po izboru
– 1 x muška majica sa printom poruke po izboru
Vrednost nedeljne nagrade iznosi 3.360,00 RSD, bez PDV-a

Konkurs/kampanja „Dešifruj svoju strast” omogućava učesnicima da pišu kreativne poruke sa najboljim rečenicama za prilaženje osobi koja im se dopada, kao i da napišu njihovo skriveno značenje. Nakon što pristupi aplikaciji „Dešifruj svoju strast”, od učesnika se očekuje da u posebnom polju predviđenom za tu namenu napiše svoju najbolju rečenicu sa kojom prilazi osobi koja mu/joj se dopada, kao i da napiše njeno skriveno značenje. Svakom učesniku koji završi proces slanja rečenice pojaviće se prozor koji će ga/je obavestiti da od tog trenutka traje prijava u konkurs. Rečenica će se zatim pojaviti u delu „Kolekcija rečenica za muvanje“ i učesnici mogu zamoliti prijatelje da glasaju i podele njihove rečenice. Slanje poruka kroz „Prevodioca“ putem aplikacije „Dešifruj svoju strast” ni na koji način ne utiče na rezultate konkursa.

Oglasi

Nagrađuju se autori rečenica sa najvećim brojem glasova. Jedan učesnik može osvojiti dnevnu ili nedeljnu nagradu samo jedanput. Međutim, svi učesnici koji su kreirali rečenice unutar aplikacije „Dešifruj svoju strast“ imaju priliku da osvoje glavnu nagradu, bez obzira na to da li su osvojili dnevnu/nedeljnu nagradu ili ne. Samo jedan član porodice koja živi na istoj adresi može osvojiti dnevnu, nedeljnu, odnosno glavnu nagradu.

Za igranje i detalje klikni OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA