2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Duracell nagradna igra/foto konkurs traje od 10.04.2022 do 20.05.2022 do 23:59h na sajtu www.fotokonkurs.rs

Nagrade:

 • 2 x iPhone 14 128GB Midnight
 • 5 x Apple Watch SE2 GPS 44mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band – Regular
 • 20 JBL Tune 510BT – White

Ukupan broj nagrada: 27

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u foto konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka kreativnog konkursa, 10.04.2023. godine.

Na foto konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradne igre kao i najbliži srodnici (roditelji, braća, sestre, deca i supružnici).

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupi jedno pakovanje Duracell baterija u svim maloprodajnim objektima u kojima se prodaju Duracell baterije na teritoriji Republike Srbije u periodu trajanja konkursa
 2. Napravi najkreativniju fotografiju na kojoj će se naći Duracell baterije
 3. Svoj rad (kreativnu fotografiju na kojoj se nalaze Duracell baterije) i fotografiju računa pošalji na broj telefona 0628588039 na Viber ili Whatsapp
 4. U naredna 24h se dobiva povratnu poruku da je fotografija primljena i uvažena
 5. Sačuvaj originalni fiskalni račun

Fotografija učesnika foto konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava
 • ne sme sadržati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga
 • učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na poslati rad, u opsegu u kojem je poslati sadržaj podložan zaštiti autorskih prava.

Napomene:

 • Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja jedne fotografije
 • Jedan učesnik može osvojiti jednu nagradu
 • Učesnici konkursa obavezno moraju sačuvati originalni fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Organizator zadržava pravo da po potrebi, a u cilju sprečavanja malverzacija, zatraži fiskalni račun na uvid.

Odabir dobitnika

Odabir najkreativnijih fotografija će vršiti izborna komisija organizatora i distributera nagradnog foto konkursa.

Osnovni kriterijum ocene fotografija i odabira dobitnika su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Prilikom ocenjivanja fotografija, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti zapisnik o procesu odabira učesnika.

Oglasi
Oglasi

Jedan učesnik može biti dobitnik jedne nagrade.

Objava dobitnika

Objava imena dobitnika je 26.05.2023 na veb sajtu www.fotokonkurs.rs

Obaveštavanje dobitnika

Istog dana, a najkasnije u roku od 1 radnog dana od dana objave dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrade.

Potrebno je da se dobitnici foto konkursa odazovu na poziv organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do tri dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti organizatora za isti gubitak.

Potrebno je da nagrađeni učesnici prilikom kontaktiranja za objavu dobitnika potvrde da imaju sačuvan fiskalni račun, kao dokaz o kupovini, i isti je potrebno da dostave u elektronskoj formi, putem Viber-a ili Whatsapp-a. Ukoliko potencijalni nagrađeni nema dokaz o obavljenoj kupovini gubi pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Predaja nagrada vrši se, u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora „ID“ agencija i dobitnika (slanjem poklona dobitnicima na kućnu adresu ili lično preuzimanje).

Nagrađeni učesnici nemaju dodatne troškove prilikom preuzimanja nagrada i u obavezi su da preuzmu nagrade putem kurirske službe ili lično (prema dogovoru).

Oglasi
Oglasi

Dobitnik nema dodatnih troškova prilikom preuzimanja nagrade, ceo trošak isporuke poklona i kurirske službe snosi Organizator.

Pomoć i informacije

Za sve primedbe, ali i za sva pitanja učesnici nagradnog konkursa mogu kontaktrati organizatora putem broja telefona 0628588039, radnim danima, u periodu od 09-17h

Učestvovanje ipravila

Za učestvovanje posetite www.fotokonkurs.rs

Duracell nagradna igra traje do 20.05.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!