Klikni i pošalji komentar ili pitanje
 • Trajanje:

Duracell nagradna igra se organizuje u periodu počev od 05.11.2021. godine od 8 časova do 31.12.2021. godine do 20 časova.

 • Nagrade:
 • 3 x Sony PlayStation 5
 • 40 x JBL Tune 510BT – Black

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u SMS konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka SMS konkursa, 05. novembra 2021. godine.

kako učestvovati u Duracell konkursu?

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

 1. Kupiti jedno pakovanje Duracell baterija u svim maloprodajnim objektima u kojima se prodaju Duracell baterije na teritoriji Republike Srbije, u periodu trajanja konkursa,
 2. Nakon obavljene kupovine, učesnik zatim treba da pošalje SMS poruku na broj 0628714996 (uobičajena tarifa za sve mobilne mreže) sa odgovorom na nagradno pitanje „Koliko kilograma Duracell baterija će biti prodato u Srbiji u periodu od 01.11.2021. do 31.12.2021.?“

Napomene:

 • SMS poruka treba da sadrži što precizniji odgovor na pitanje
 • SMS poruku je potrebno poslati u formatu: numerički odgovor na zadato pitanje
 • Poruka može da sadrži do 450 karaktera (3 SMS poruke).
 • Učesnici će dobiti povratnu poruku u cilju obaveštenja da je njihova poruka primljena i uvažena, kao i da je potrebno da dostave fotografiju fiskalnog računa.
 • Učesnici konkursa obavezno moraju sačuvati originalni fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Organizator zadržava pravo da po potrebi, a u cilju sprečavanja malverzacija, traži original fiskalni račun na uvid.
 • Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja 1 odgovora.

Odgovor na zadato pitanje učesnika SMS konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise.
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
 • ne sme sadržati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje

Organizator će 20.01.2022. godine objaviti imena dobitnika na web sajtu
https://zabavljaj-se-ultra-snazno.weebly.com/

Predaja nagrada vrši se, u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora i dobitnika (slanjem poklona dobitnicima na kućnu adresu ili lično preuzimanje).

Istog dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana od dana objave dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada.

Potrebno je da se dobitnici SMS konkursa odazovu na poziv organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do tri radna dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti organizatora za isti gubitak. Potrebno je da nagrađeni potrošači prilikom kontaktiranja za objavu dobitnika potvrde da imaju sačuvan fiskalni račun, kao dokaz o kupovini, i isti je potrebno da dostave u elektronskoj formi, putem Viber-a, ili u nekoj drugoj formi, o čemu se organizator naknadno dogovara sa potencijalnim dobitnikom.

Pravila Duracell nagradne igre

Za pravila Duracell nagradne igre posetite https://zabavljaj-se-ultra-snazno.weebly.com/

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!