Duracell zec, Apple MacBook Air, iPad 8 i Cordys Smart Kids Watch
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Duracell nagradna igra

Najnovija Duracell nagradna igra je na linku ispod:

>> Najnovija Duracell nagradna igra i Duracell nagradni konkurs <<

Trajanje

Duracell konkurs „Ultra snažno u novu školsku godinu“ u periodu od 5.8.2021. godine od 8 časova do 15.9.2021.godine do 20 časova na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade

24 dobitnika sa najkreativnijim odgovorom na temu SMS konkursa „ČEMU SE ULTRA SNAŽNO RADUJETE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI?“ će dobiti sledeće nagrade:

  • 1 x Apple MacBook Air – M1 2020 vrednosti od 151.599 rsd sa PDV-om po komadu
  • 3 x iPad 8 10.2 Wi-Fi 32GB Grey u vrednosti od 50.899 rsd sa PDV-om po komadu
  • 20 x Cordys Smart Kids Watch u vrednosti od 4.999,00rsd sa PDV-om po komadu

Učestvovanje

Pravo učestvovanja u SMS konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka SMS konkursa, 05.08.2021. godine.

Oglasi

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

  1. Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija u svim maloprodajnim objektima u kojima se prodaju Duracell baterije na teritoriji Republike Srbije, u periodu trajanja konkursa, kupac dobija mogućnost da učestvuje u SMS konkursu i koristeći svoju kreativnost, odgovorom na zadato pitanje, i dobije mogućnost da osvoji poklon.
  2. Nakon obavljene kupovine, učesnik zatim treba da pošalje SMS poruku (uobičajena tarifa za sve mobilne mreže) sa odgovorom na nagradno pitanje
  • SMS poruku je potrebno poslati u formatu: BI broj sa fiskalnog računa i odgovor na zadato pitanje na broj 0628714996
  • SMS poruka treba da sadrži što kreativniji odgovor: „ČEMU SE ULTRA SNAŽNO RADUJETE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI?”
  • Poruka može da sadrži do 450 karaktera (3 SMS poruke).

Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja jednog odgovora.

Učesnici će dobiti povratnu poruku u cilju obaveštenja da je njihova poruka primljena i uvažena i da je potrebno da odmah pošalju fotografiju fiskalnog računa na viber.

Odgovor na zadato pitanje učesnika SMS konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:
-ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise.
-ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
-ne sme sadržati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga;

Oglasi
Oglasi

Odabir dobitnika

Učesnici konkursa obavezno moraju sačuvati originalni fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Organizator zadržava pravo da po potrebi, a u cilju sprečavanja malverzacija, traži original fiskalni račun na uvid.

Dobitnicima kreativnog SMS konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu „ČEMU SE ULTRA SNAŽNO RADUJETE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI?“ odgovorili najkreatvnije na zadato pitanje. Odabir najkreatvnijih odgovora se vrši stručnom ocenom tročlane izborne komisije organizatora.

Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja odgovora, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti Zapisnik o procesu odabira učesnika.

Predaja nagrada

Predaja nagrada vrši se, u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora i dobitnika (slanjem poklona dobitnicima na kućnu adresu ili lično preuzimanje). Organizator će 01.10.2021. godine objaviti imena dobitnika.

Najkasnije u roku od sedam radnih dana od dana objave dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Potrebno je da se dobitnici SMS konkursa odazovu na poziv organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do tri radna dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu.

Potrebno je da nagrađeni potrošači prilikom kontaktiranja za objavu dobitnika potvrde da imaju sačuvan fiskalni račun, kao dokaz o kupovini, i isti je potrebno da dostave u elektronskoj formi, putem Viber-a, ili u nekoj drugoj formi.

Pravila

Za pravila Duracell konkursa klikni OVDE