Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

DTL nagradna igra traje u periodu od 21.07.2023. godine u 00:01 časova do 11.08.2023. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 2 x set sačinjen od:
  • 2 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“
  • 2 vaučera od po 10.000 dinara za kupovinu u DTL prodavnicama – Vaučere je moguće iskoristiti do 31.12.2023. godine u bilo kojoj DTL prodavnici.
 • 4 x set sačinjen od:
  • 4 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“
  • 2 noćenja na bazi polupansiona za 4 osobe u hotelu „Đerdap“ u Kladovu. Vaučer za putovanje je moguće iskoristiti najkasnije do 31.12.2023. godine. Nagrada se ne može preneti na treće lice ili zameniti za novac.
 • 44 x set sačinjen od:
  • 2 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“
  • 1 paketa od 24 limenke Lav Premium 0,33l

Ukupan broj nagrada: 50

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo učešća

Pravo učešća imaju punoletne fizičkа lice sа prеbivаlištеm u Rеpublici Srbiјi imајu prаvо dа učеstvuјu u nagradnom konkursu, izuzеv licа zaposlenih u DTL-u, DTL PerSu, DTL Senta Promet, DTL Dima, DTL Tekijanka, DTL Podunavlje, DTL Žuti marketi, DTL Morava, DTL Viva, DTL Zlatan Trag, DTL Vum, DTL Europrom, DTL Proleter, DTL Leon i DTL Styline kao i člаnоvа njihоvih pоrоdicа i lica sa kojima stanuju u zajedničkom domaćinstvu.

Kako učestvovati?

 1. Napišite u komentaru na DTL Faceebook stranici ili DTL Instagram profilu kojim to postupkom vas je vaš kum/kuma kupio/la za ceo život i na koji način su kum/kuma zaista „pokidali“.
 2. Obavezno zapratite DTL Faceebook stranici ili DTL Instagram profil
 3. Tagujte kuma/kumu

Dobitnike se bira bez obzira na datum i mesto komentara (važi podjednako za Facebook i Instagram) – što više ispričanih situacija – to više mogućnosti za dobijanje poklon majica!

Napomene:

 • Najlepše priče će biti nagrađene
 • Jedan učesnik može dobiti jednu nagradu

Odabir dobitnika

Dobitnici nagrada „set sačinjen od 2 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“ i paketa od 24 limenke Lav Premium 0,33l“ će biti proglašavani periodično, tokom trajanja aktivnosti, sve dok ne budu podeljene sve nagrade iz ove katergorije.

Svi Učesnici konkurišu za neku od nagrada tokom celog trajanja aktivnosti, od prvog do poslednjeg dana, nevezano za datum i vreme kada su postavili komentar, broj komentara i društvenu mrežu gde su postavili komentar (i eventualno objavili story).

Dobitnici ostalih nagrada, odnosno „set sačinjen od 2 majice i 2 vaučera od po 10.000 dinara za kupovinu u DTL prodavnicama“ i „set sačinjen od 4 majice i 2 noćenja na bazi polupansiona za 4 osobe u hotelu „Đerdap“ u Kladovu“, će biti proglašeni najkasnije 10 radnih dana od dana završetka nagradnog konkursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava dobitnika

Autori najboljih priča, odnosno dobitnici nagrada, biće proglašeni na jedan od sledećih načina:

Objavljivanjem dobitnika nagrada na jedan od iznad navedenih načina smatra se da su svi Učesnici dobili obaveštenje o nagradama. Učesnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dobijenog obaveštenja na bilo koji od iznad navedenih načina, sa ili bez taga profila nagrađenog učesnika ili nakon kontaktiranja direktnom porukom u inbox, Organizatoru odgovore i da potvrde da su obavešteni da su izabrani za nagradu i da obaveste kuma (odnosno osobu o kojoj su napisali priču) o osvojenoj nagradi i da dostave svoju adresu stanovanja, mail adresu i broj telefona.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetu DTL Faceebook stranicu ili DTL Instagram profil

DTL nagradna igra traje 11.08.2023, a za pravila poseti tusmokomsije.dtl.rs

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!