6 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dr Techno nagradna igra traje od 02.12.2022. godine, zaključno sa i uključujući, 28.12.2022. godine

Nagrade:

  1. nagrada – Bosch USISIVAČ BBS711W
  2. nagrada – Bosch USISIVAČ BCH85N
  3. nagrada – Bosch USISIVAČ BCH85N

Pravo učešća

U nagradnom kvizu „Poznavanje tehnike“ mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina.

U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni u Dr Techno VB d.o.o. Novi Sad, što podrazumeva i zaposlene u svim prodajnim objektima, kao ni zaposleni u BSH KUCNI APARATI D.O.O. Novi Beograd i agenciji New Look Entertaiment d.o.o. Beograd, te članovi njihove uže porodice. Pod užim članom porodice se podrazumevaju roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca.

Opis

Učešće je lako, a nagrađivanje jako!

Oglasi

Pokaži svoje znanje o činjenicama i zanimljivostima iz sveta nauke i tehnike, i uživaj u korišćenju jednog od 3 štapna usisivača koji su ti
Dr Techno i Bosch pripremili!

Kako učestvovati?

  1. Poseti www.drtechno-kviz.rs
  2. Odgovori na pitanja u kvizu „Poznavanje tehnike“
  3. Ostavi svoje podatke
  4. Osvoji nagradu

Napomene:

  • Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu
  • Organizator takođe zadržava pravo da, u slučaju postignutog nelogičnog rezultata (npr. 10 tačnih odgovora za 5 sekundi) ili ukoliko smatra da postoji opravdana sumnja u manipulaciju rezultatima kviza, odnosno da je Učesnik kviza, (eventualni Dobitnik nagrade), za vreme trajanja kviza, na bilo koji način povredio tajnost, celovitost i dostupnost računarskih podataka, programa ili sistema, ili izvršio delo računarskog falsifikovanja i/ili računarske prevare, u skladu sa odredbama krivičnog zakonodavstva Republike Srbije, Učesnika u kvizu (eventualnog Dobitnika nagrade) diskvalifikuje, bez mogućnosti dodele nagrade.

Odabir dobitnika

Nagrade se dodeljuju učesnicima kviza koji postignu najbolji rezultat tj. koji je odgovorio tačno na najviše pitanja za najkraći vremenski rok.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici nagrada će o osvojenim nagradama u Kvizu znanja i načinu preuzimanja nagrade biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije.

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada moraju Organizatoru kviza „Poznavanje tehnike“, na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenoj nagradi definisao Organizator i u istom obavestio Dobitnika, da pre preuzimanja nagrade Organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid. Ukoliko Dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenoj nagradi ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na nagradu. Dobitnici nagrada će svoje nagrade preuzeti u Bulevaru Slobodana Jovanovića 4a, Novi Sad. Ukoliko se nagrada šalje kurirskom službom, primalac snosi troškove dostave. Dobitnici mogu preuzeti nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih podataka.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.drtechno-kviz.rs

Dr Techno nagradna igra traje do 28.12..2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
6 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!