2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dr. Oetker nagradni konkurs počinje 01.04.2023. sa početkom u 00:00 časova i završava se 30.06.2023. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 2 nagrade se sastoje u tome da
  • Recept pobednika zajedno sa potpisom koji je sadržan od imena i prezimena ili željenog naziva dobitnika, bude 12 meseci odštampan na poleđini ambalaže Dr. Oetker
  • 300 komada kesica Dr. Oetker.

Ukupan broj nagrada: 2

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sledeća fizička lica sa važećom e-mail adresom sa prebivalištem u Republici Srbiji sa navršenih 15 godina.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu, po drugom su pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Prijavite se besplatno putem online platforme www.receptoteka.rs
 2. Na platformi pošaljite recept za pripremu slatkih recepata izazova „Dr. Oetker sa tvojim potpisom“ sa upotrebljenim proizvodima, i to minimum jednom kesicom Dr. Oetker Vanilin šećer 10g i/ili minimum jednom kesicom Dr. Oetker Praška za pecivo 12g
 3. Ispuniti prijavni formular i pošaljite svoj recept

Napomene:

 • Učesnički recept mora da sadrži barem jedan od dva navedena prozvoda, ne nužno oba
 • Broj recepata koji može da pošalje jedinstveni korisnik nije ograničen
 • Organizator ima diskreciono pravo da ukloni sa platforme bilo koji recept i samim tim da ne uvrsti u konkurs svaki recept sa sadržajem koji je neprimeren, uključujući ali se ne ograničavajući na sadržaje koji su uvredljivi, pogrdni, koji uključuju nepristojne fotografije

Recepti

Recepti će biti objavljeni u sekciji „Galerija“ i „Recepti“ u okviru Platforme i svi posetioci platforme receptoteka.rs će moći da dele sadržaj putem aplikacije na svojim ličnim Facebook profilima i drugim aplikacijama dostupnim korisniku.

Recept se deli putem opcije “Podelite” ili klikom na znak „deljenja“ u Galeriji ispod svakog recepta, u toku svakog dana trajanja Konkursa (24 časa) uključujući subotu i nedelju.

Odabir pobednika

Žiri će po završetku konkursa izvršiti odabir 2 pobednička recepta za pripremu poslastica:

 • jedan koji obavezno sadrži barem jednu kesicu Dr. Oetker Vanilin šećera 10g
 • drugi recept koji obavezno sadrži barem jednu kesicu Dr. Oetker Praška za pecivo 12g. Kriterijumi za odabir oba pobednika su kvalitet i originalnost recepata.

Isti učesnik može da bude nagrađen samo jednom u toku trajanja konkursa.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Organizator će objaviti imena i recepte dobitnika nagradne igre u septembru 2023, najkasnije do 30.09.2023 u okviru platforme receptoteka.rs, na stranici „Pobednici“ i putem društvenih mreža Dr. Oetker Facebook-a i Instagram-a.

Dodela nagrada

Nagrada u vidu recepta sa potpisom pobednika i poklon kesica se dodeljuje na sledeći način:

 • Recept sa potpisom pobednika čiji recept sadrži barem jednu kesicu Dr. Oetker Vanilin šećera će biti odštampan na poleđini ambalaže Dr. Oetker vanillin šećera 10g i pakovanja 7/1 (7 kesica vanilin šećera od 10g, povezanih u jedno pakovanje). Isti dobitnik dobija na poklon i 300 komada kesica Dr. Oetker Vanilin šećera od 10g sa svojim potpisom.
 • Recept sa potpisom pobednika čiji recept sadrži barem jednu kesicu Dr. Oetker Praška za pecivo će biti odštampan na poleđini ambalaže Dr. Oetker praška za pecivo 12g i pakovanja 7/1 (7 kesica praška za pecivo od 12g povezanih u jedno pakovanje). Isti dobitnik dobija na poklon i 300 komada kesica Dr. Oetker praška za pecivo od 12g sa svojim potpisom.

Obe ambalaže sa receptima i potpisima pobednika će se prodavati u maloprodajnim i veleprodajnim objektima na tržištu teritorije Republike Srbije, počev od dana 1.12.2023. do dana 30.11.2024. godine.

Pod željenim potpisom dobitnika osim imena i prezimena, podrazumeva se i skraćenica imena dobitnika, naziv ličnog sajta, Receptoteka username, ličnog bloga, ličnih društvenih mreža (Instagram, Facebook, Tiktok..)

Dr. Oetker će da od 1.12.2023 stavi u promet pakovanje Dr. Oetker vanilin šećera 10g i pakovanje 7/1 i Dr. Oetker praška za pecivo 12g i pakovanje 7/1 sa potpisom pobednika iz člana 6.3,, u maloprodajnim i veleprodajnim objektima, na teritoriji Republike Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za pravila i učestvovanje u nagradnom konkursu posetite www.receptoteka.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!