Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dr. Oetker nagradni konkurs počinje 01.03.2023. sa početkom u 00:00 časova i završava se 31.03.2023. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 3 x Svaki od 3 pobedničkih recepata osvaja
  • bedž koji nosi 5000 poena
  • poklon paket Dr. Oetker proizvoda: Brownies smešu za pripremu kolača, Smešu za čokoladne mafine, smešu za Trileće kolač sa karamel prelivom, 2 kesice Original pudinga sa ukusom čokolade, 2 kesice Pudinga za pripremu u šolji sa ukusom čokolade, 2 kesice Ciobar tople čokolade, 2 Receptoteka šolje.

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo učešća imaju fizička lica sa važećom e-mail adresom sa prebivalištem u Republici Srbiji sa navršenih 15 godina.

Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora Dr. Oetker Srbija, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca i koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa.

Oglasi

O sajtu receptoteka.rs

Receptoteka je za sve ljubitelje dobrih ukusa pripremila zagarantovane nagrade koje se osvajaju svakodnevnim napretkom na našoj platformi i prelaskom na više nivoe!

Nakon što ste kreirali nalog, osvojili ste prvih 1000 poena. Preostaje vam još da nalog dopunite imenom i prezimenom, dodate adresu, telefon i po želji fotografiju kako bi vas ostali korisnici lakše prepoznavali, a sebi da obezbedite dodatnih 500 poena.

Jednostavni koraci vam pružaju mogućnost da budete brzi i ostavljaju vam vremena da fotografišete svoje jelo, kao i svaki korak pripreme, dodate fotografiju i osvojite poene.

Poene zamenite za zagarantovane nagrade!

Kako učestvovati na konkusu?

 1. Prijavi se besplatno na sajtu www.receptoteka.rs
 2. Pošalje recept u okviru jednog od ponuđenih izazova „Puding poslastice kojima niko neće odoleti“ za pripremu recepata iz kategorije recepata Slatko, po svojoj želji.
 3. Popuni prijavni formular sa potrebnim podacima, prihvati Pravila, napiše tekst svog recepta i po želji doda fotografiju koja prati taj recept

Napomene:

 • Količina teksta za unos recepta (sastojaka i pripreme) nije ograničena
 • Broj recepata koji može da pošalje jedinstveni korisnik nije ograničen
 • Dodavanje fotografije recepta je opciono i nije obavezujuće za učešće u nagradnom Konkursu. Maksimalna veličina fotografije koja može da se doda u okviru svakog pojedinačnog recepta je ograničena na 40 MB (megabajta)
 • Učesnik će prilikom slanja recepta, morati da da Pristanak da Platforma može da preuzme Recept
 • Recepti će biti sačuvani u bazi recepata na Platformi www.receptoteka.rs i nakon završetka Konkursa. Učesnici mogu u svakom trenutku doneti odluku da se njihov recept ukloni sa aplikacije organizatora nagradnog konkursa, u kom slučaju će organizator nagradnog konkursa u najkraćem mogućem roku ukloniti njihov recept. Učesnik takođe ima opciju samostalnog uklanjanja recepta sa svog korisničkog naloga i to može učiniti u svakom trenutku.

Recepti

Recepti će biti objavljeni u sekciji „Galerija“ i „Recepti“ i svi posetioci platforme mogu da lajkuju i dele sadržaj putem Aplikacije na svojim ličnim Facebook profilima i drugim aplikacijama dostupnim korisniku

Odabir pobenika

Žiri će po završetku konkursa izvršiti odabir 3 pobedničkih Recepata, na sledeći način:

Oglasi

3 pobednička recepta za pripremu recepata iz kategorije recepata Slatko:

 • 1 x pobedniči recept – Kvalitet i originalnost recepta.
 • 1 x pobednički recept – Kreativnost priložene fotografije recepta (serviranje specijaliteta).
 • 1 x najlajkovaniji recept – od ukupno 40 najlajkovanijih recepata iz kategorije Slatko, žiri će izabrati 1 pobednički.

Isti učesnik može da bude nagrađen samo jednom u toku trajanja konkursa.

Objava pobednika

Organizator će objaviti imena Dobitnika nagrada najkasnije 15 dana (do po završetku konkursa, u okviru platforme, na stranici „Pobednici“.

Dodela nagrada

Organizator će dodeliti bedževe pobednicima u roku od 7 dana po proglašenju pobednika nagradne igre. Bedževi će biti vidljivi na pobedničkim profilima kreiranim u okviru Receptoteke.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.receptoteka.rs

Dr. Oetker nagradna igra traje do 31.03.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!