Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Dr. Oetker konkurs traje 63 dana, tačnije od 30. oktobra od 00:00h do 31. decembra do 23:59h 2017. godine, a predmet konkursa je izbor najboljih slatkih poruka. Konkurs se organizuje za sve korisnike Facebooka sa prebivalištem u Srbiji, koji za vreme trajanja konkursa posete posete aplikaciju, ispune formular za slanje slatke poruke biranjem željene poslastice koja će poruku krasiti i unesu tekst slatke poruke.

Nagrade:
7 pobedničkih slatkih poruka za svaku od nedelja osvajaju šolju sa odštampanom personalizovanom slatkom porukom, koju su za vreme trajanja konkursa kreirali unutar aplikacije, a koja je odabrana kao pobednička u okviru jedne od nedelja trajanja konkursa.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Kriterijum za odabir pobednika jeste broj lajkova koje su slatke poruke osvojile. Svaka poruka se može lajkovati tokom 7 dana, od dana kada je poruka objavljena u galeriji aplikacije. Po isteku 7 dana, tu poruku više nije moguće lajkovati.

Pobednici će se birati na nedeljnom nivou, među porukama koje su pristigle tokom iste kalendarske nedelje trajanja konkursa (ponedeljak-nedelja).

Za igranje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA