Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dr. Oetker nagradni konkurs traje od 01.06.2024. do 30.06.2024. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

  • 3 x svaki od pobedničkih recepata osvaja bedž koji nosi 5000 poena u okviru platforme Receptoteka

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sledeća fizička lica sa važećom e-mail adresom sa prebivalištem u Republici Srbiji i sa navršenih 15 godina.

Kako učestvovati?

  1. Prijavi se besplatno putem online platforme www.receptoteka.rs
  2. Pošalji recept za pripremu recepata izazova „Leto, ljubav… i voće“ iz kategorije recepata Slatko (napiše tekst svog recepta i po želji doda fotografiju koja prati taj recept)

Napomene:

  • Broj recepata koji može da pošalje jedinstveni korisnik nije ograničen.
  • Organizator ima diskreciono pravo da ukloni sa Platforme bilo koji Recept i samim tim da ne uvrsti u Konkurs svaki Recept sa sadržajem koji je neprimeren.
  • Recepti će biti objavljeni u sekciji „Galerija“ i „Recepti“ i svi posetioci Platforme će moći da lajkuju i dele sadržaj putem Aplikacije na svojim ličnim Facebook profilima i drugim aplikacijama dostupnim korisniku.
  • Recept se deli putem opcije „Podelite“ ili klikom na znak „deljenja“ u Galeriji ispod svakog recepta, u toku svakog dana trajanja Konkursa (24 časa) uključujući subotu i nedelju. Recept se lajkuje putem opcije “Like” ili klikom na znak „Like“ u Galeriji ispod svakog recepta, u toku svakog dana trajanja Konkursa (24 časa) uključujući subotu i nedelju. Sa jedinstvenog korisničkog naloga svaki recept je moguće lajkovati samo jedanput.

Odabir pobednika

3 pobednička recepata za pripremu recepata iz kategorije recepata Slatko:

Oglasi
  • 1 x pobednički recept – Kvalitet i originalnost recepta.
  • 1 x pobednički recept – Kreativnost priložene fotografije recepta (serviranje specijaliteta).
  • 1 x najlajkovaniji recept – od ukupno 40 najlajkovanijih recepata iz kategorije Slatko, žiri će izabrati 1 pobednički.

Tročlani žiri čine: Jasmina Vučetić Tovilović, Nikola Filip Špička i Miloš Savić.

Izabrana 3 pobednika, na kraju Konkursa osvajaju bedževe koji im donose poene u okviru platforme Receptoteka. Svaki od 3 pobedničkih recepata osvaja bedž koji nosi 5000 poena.

Objava pobednika

Organizator će objaviti imena dobitnika nagrada najkasnije 15 dana na https://receptoteka.rs/izazov/54/pobednici (do po završetku Konkursa, u okviru Platforme, na stranici „Pobednici“).

Dodela nagrada

Organizator će dodeliti bedževe pobednicima u roku od 7 dana po proglašenju pobednika Konkursa. Bedževi će biti vidljivi na pobedničkim profilima kreiranim u okviru Receptoteke.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.receptoteka.rs

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!