Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Dr. Oetker konkurs počinje 1.12.2020 i završava 31.12.2020

Nagrade su:
10 x poklon paket koji se sastoji od Dr. Oetker proizvoda – po jedan komad os svakoga: Rozen kore, Krem za Rozen kore, Trileće smeša za kolače sa prelivom od kupine, Puslica smeša za kolače, Krem puding sa ukusom vanile i mlevenim keksom, Krem puding sa ukusom crne čokolade, Puding za pripremu u šolji sa ukusom vanile, uding za pripremu u šolji sa ukusom kokosa i komadićima čokolade, Dekor Čoko komadići, Dekor šarene mrvice, Suvi pekarski kvasac, Prašak za pecivo, Vanilin šećer, i Želatin beli mleveni

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Učešće u takmičenju na podrazumeva kupovinu proizvoda Dr. Oetkera.

Pravo učestovanja imaju sva lica starosti 18 godina ili više sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije sa izuzetkom zaposlenih u kompaniji Dr. Oetker i rođaka lica zasposlenih u Dr. Oetker d.o.o.

Učesnici nagradnog konkursa jednim potezom povezuju iste novogodišnje simbole i prave na taj način novogodišnje paketiče. Postoji ograničen broj mogućih poteza sa kojima se simboli povezuju.

Dobitnik je učesnik koji je postigao najveći broj korpica u jednoj igri. Za svaki novogodišnji paketič potrebno je sakupiti 3 gingerbread kolačića, 2 kulge, 6 ukrasnih grančica, 3 kapice i 5 jelkica.

10 učesnika sa najvećim ostvarenim rezultatom, odnosno sakupljenim najvećim brojem novogodišnjih paketića, biće nagrađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici nagrada će biti objavljeni na zvaničnom veb-sajtu www.oetker.rs najkasnije 15 dana po završetku konkursa.

Za pravila i učestvovanje klini OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA