Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nagradni konkurs počinje 20.11.2019. sa početkom u 00:00 časova i završava se 8.12.2019. godine u 23:59 časova.

Izabranih 6 pobednika, na kraju konkursa osvaja slatke poklon pakete koji se sastoje od proizvoda organizatora nagradnog konkursa:
Svaki paket sadrži Dr. Oetker proizvode i to: 1 pakovanje Rozen gotovih kora, 1 pakovanje Krema za Rozen tortu, 1 pakovanje Smeše za Trileće (Karamel preliv), 1 pakovanje Mlevenog keksa, 1 Knjižica recepata “Maštoviti recepti sa mlevenim keksom”, 1 multipakovanje (6+1) praška za pecivo, 1 multipakovanje (6+1) vanillin šećera, 2 kesice šlag pene, 2 kesice aromatizovanih šećera (Rum i Limun šećer), 2 kesice Želatina (mleveni beli), 2 kesice Original pudinga (vanila i čokolada), 2 kesice Dekora (Kakao mrvice i Šarene mrvice) i 1 kesica Kakao praha od 20 g.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo učešća imaju sledeća fizička lica sa važećom e-mail adresom i sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Za učestvovanja na konkursu potrebno je prijaviti se besplatno putem online platforme: www.receptoteka.rs , u periodu trajanja konkursa (uključujući subotu i nedelju), tako što će na Platformi poslati recept za jedan od dva ponuđena Slavska izazova (Slana trpeza ili Slatka trpeza), ispuniti prijavni formular i poslati svoj recept.
Broj recepata koji može da pošalje jedinstveni korisnik, za svaki od izazova, nije ograničen od strane organizatora.

Recepti će biti objavljeni u sekciji „Galerija“ i svi posetioci će moći da lajkuju i dele sadržaj putem Aplikacije na svojim ličnim Facebook profilima i drugim aplikacijama dostupnim korisniku

Na kraju nagradnog Konkursa biće proglašeno 6 pobednika, odnosno po 3 pobednika za oba slavska izazova: 3 pobednika za izazov Slana trpeza i 3 pobednika za izazov Slatka trpeza. Na kraju nagradnog Konkursa biće proglašeno po 3 pobednika za svaku kategoriju izazova.

Žiri će konsenzusom (jednoglasno) izvršiti odabir 6 pobedničkih Recepata, na sledeći način:
3 pobednička recepta za Slanu trpezu:
1x pobedniči recept – Kvalitet i originalnost recepta.
1x pobednički recept – Kreativnost priložene fotografije recepta (serviranje specijaliteta).
1x najlajkovaniji recept – od ukupno 20 najlajkovanijih recepata za Slanu trpezu, stručni žiri će izabrati 1 pobednički.
3 pobednička recepta za Slatku trpezu:
1x pobednički recept – Kvalitet i originalnost recepta.
1x pobednički recept – Kreativnost priložene fotografije recepta (serviranje poslastice).
1x najlajkovaniji recept – od ukupno 20 najlajkovanijih recepata za Slatku trpezu, stručni žiri će izabrati 1 pobednički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator će objaviti imena Dobitnika nagrada najkasnije 7 radnih dana (do 18.12.2019. u 23.59) po završetku Konkursa, u okviru Platforme, na stranici „Pobednici“. Organizator će poštom uručiti nagrade pobednicima u roku od 15 radnih dana po proglašenju pobednika Konkursa.

Za slanje recepta i pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA