Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Dormeo nagradni konkurs traje od 20.03.2024. godine do 17.04.2024. godine do 23:59 časova.

Nagrade:

  • 1 x VIP ulaznice za Manchester United za 2 osobe za gledanje fudbalske utakmice na stadionu Old Traford („Ulaznice”), i vaučer za paket putovanja po izboru kod turističke agencije koju odredi organizator/Koorganizator Dormeo Home doo Novi Sad, u ukupnoj novčanoj vrednosti od 234.400,00 dinara sa PDV-om
  • 5 x dušeka „Mlily mattress Supreme Manchester United“ — pobednik ima pravo izbora veličine dušeka, i to jedne od sledećih dimenzija: 9Ocmx-200cm, 16Ocmx 200cm, 18O0cm x 200cm;
  • 10 x jastuk pod nazivom “Mlily classic pillows Manchester United” (ID:110082849)
  • 15 x jastuk za putovanje pod nazivom „Mlily travel pillows Manchester United“

Ukupan broj nagrada: 31

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju punoletna fizička lica (iznad 18 godina starosti) sa prebivalištem u zemlji organizatora ili ko-organizatora.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati: zaposleni u Dormeo Group-u, druga lica koja direktno učestvuju u organizaciji Nagradnog konkursa, kao i čanovi njihove uže porodice (supružnik ili vanbračni partner, roditelji, deca).

Teritorija nagradnog konkursa

Nagradni konkurs će se istovremeno organizovati u više zemalja, u kojima su Organizator i/ili Ko-organizatori inkorporirani, a to su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka, Letonija, Litvanija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Srbija.

Kako učestvovati?

  1. Poseti sajt www.dormeo.rs/Manchester
  2. Odgovori na pitanje „Zašto biste baš Vi trebali osvojiti glavnu nagradu?“
  3. Popuni polja

Napomene:

  • Svaki učesnik može učestvovati u nagradnom konkursu samo jednom, odnosno svaki Učesnik može podneti samo jednu prijavu za učešće u toku nagradnog konkursa.

Odabir dobitnika

Od svih Učesnika koji budu ispunjavali uslove za učešće u Nagradnom konkursu, Komisija Organizatora će izabrati 31 pobednika, od kojih će svaki dobiti samo jednu nagradu.

Izbor pobednika će se održati dana 24.04.2024. godine. Izbor će se vršiti u registrovanom sedištu organizatora.

Dodela nagrada

Organizator će obavestiti Pobednike o ostvarenom dobitku koristeći lične podatke koje su naveli (tj. e-mail) u prijavi za učešće. Organizator/Ko-organizatori će pozvati svakog pobednika da svoje lične podatke prosledi Organizatoru, kako bi obavio sve što je potrebno za preuzimanje Nagrade (dodatne informacije za uručivanje nagrade).

Organizator i/ili Ko-organizatori će kontaktirati dobitnika glavne nagrade u vezi sa detaljima (uključujući datum fudbalske utakmice, način otkupa ulaznice, itd.) iste.

Organizator i/ili Ko-organizatori će dobitniku glavne nagrade uručiti vaučer, koji predstavlja zvanični dokument za dobitnika Glavne nagrade. Ukoliko iznos odabranog aranžmana turističke agencije premašuje vrednost vaučera, dobitnik Glavne nagrade plaća razliku; ako je vrednost aranžmana izabrane turističke agencije manja od vrednosti vaučera, razlika u novčanoj vrednosti se ne vraća.

Nagrada će biti dodeljena Pobednicima u dogovoru sa organizatorom i/ili Ko-organizatorima. Odgovornost svakog pobednika je da se pridržava uputstava Organizatora i/ili Ko-organizatora. Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik će takođe potpisati izjavu kojom potvrđuje preuzimanje nagrade. U slučaju da pobednik ne odgovori na obaveštenje organizatora i/ili Ko-organizatora o osvajanju nagrade u roku od 7 dana od dana obaveštenja i/ili ne želi da preuzme nagradu, pobednik gubi pravo na traženje i preuzimanje nagrade.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.dormeo.rs/manchester

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!