Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Domaćica konkurs počinje 01.12.2021, a završava se 30.12.2021.

Nagrade:

3 x Poklon paketa Domaćica brenda (paket sadrži sledeće artikle: 2xDomaćica original 230g, Domaćica kakao 230g, 2xDomaćica Tart Nougat 210g, Domaćica Tart Kajsija 210g) i to za:

Pravo učestvovanja

Pravo učešća na konkursu imaju punoletna lica, odnosno lica koja su navršila 18 godina života, koji su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Zaposleni kod organizatora i uži članovi njihove porodice (supružnici, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive u porodičnoj zajednici) nemaju pravo da učestvuju u Konkursu, kao ni druga lica koja su angažovana od strane organizatora.

Oglasi

Kako učestovati u Domaćica konkursu?

Za učestvovanje na sajtu mojadomacica.rs pošaljite svoju prijavu (fotografiju i tekst na temu) putem prijavnog formulara, čime učesnik ujedno potvrđuje svoje učestvovanje na konkursu.

Konkurs je aktivan do 15.12.2021., do kada je neophodno poslati prijavu.

Od 15.12.2021. do 30.12.2021. traje glasanje.

Napomene:

Oglasi
Oglasi
  • Učesnik može učestvovati na konkursu samo jednom po jednoj zadatoj temi.
  • Učesnik može objaviti samo fotografiju i tekst čiji je nosilac/autor, za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi korišćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propisi Republike Srbije.
  • Učesnici daju pristanak na objavu fotografije i teksta i na njihovo korišćenje na sajtu mojadomacica.rs i u medijima u promotivne svrhe i brenda Domaćica bez obaveze plaćanja naknade.
  • Učesnici svoje prijave mogu podneti u vreme trajanja konkursa

Odabir pobednika

Dva pobednika se biraju na osnovu najvećeg broja glasova, dok trećeg bira Domaćica tim.

Prijavu će se rangirati prema broju glasova posetioca sajta mojadomacica.rs i kreativnosti objavljenih fotografija/odgovora na temu od strane komisije koja se sastoji od 3 lica, predstavnika Organizatora.

Pravo na nagradu stiče 3 učesnika, od kojih 2 učesnika stiču nagradu na osnovu najvećeg broja glasova posetioca sajta mojadomacica.rs, dok 1 učesnik stiče nagradu na osnovu kreativnosti objavljenih fotografija i teksta/odgovora na temu prema oceni članova komisije, prethodno formirane od predstavnika organizatora.

Objava pobednika i isporuka nagrada

Organizator će listu sa spiskom dobitnika nagrada konkursa objaviti na web stranici mojadomacica.rs na stranici konkursi.

Dobitnici nagrada će dodatno biti obavešteni od strane organizatora o dobijanju nagrade putem njihovog email-a.

Dobitnici će biti kontaktirani od strane organizatora konkursa putem njihove email adrese za potrebe dostavljanja podataka i obaveštenja u cilju dodele nagrada. Dobitnici su dužni da dostave u roku od 3 dana od prijema poruke sledeće podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona i adresa stanovanja.

Pravila i učestvovanje

Za pravila i učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!