Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Domaćica konkurs počinje dana 01.02.2022, a završava se 28.02.2022., a organizator je Jaffa Crenka.

Nagrade:

3 x poklon paketa Domaćica brenda (paket sadrži: 2xDomaćica original 230g, Domaćica kakao 230g, 2xDomaćica Tart Nougat 210g, Domaćica Tart Kajsija 210g)

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju punoletna lica, odnosno lica koja su navršila 18 godina života, koji su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Zaposleni kod Organizatora i uži članovi njihove porodice (supružnici, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive u porodičnoj zajednici) nemaju pravo da učestvuju u Konkursu

Oglasi

Kako učestvovati u Domaćica konkursu?

  1. Da bi učestvovalo na konkursu potrebno je da izvrši prijavu preko sajta mojadomacica.rs
  2. Poslati svoju prijavu putem PRIJAVNOG FORMULARA (fotografiju i tekst) na temu vašeg najdražeg kutka i da otkrijete tajnu tog čarobnog mesta i razlog zbog kog se baš u njemu osećate najsigurnije

Napomene:

  • Učesnik može učestvovati na Konkursu samo jednom po jednoj zadatoj temi.
  • Može objaviti samo fotografiju i tekst čiji je nosilac/autor, za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke

Odabir i objava dobitnika

Učesnici koji uredno podnesu prijavu biće rangirani prema broju glasova posetioca sajta organizatora mojadomacica.rs i kreativnosti objavljenih fotografija/odgovora na temu od strane komisije koja se sastoji od 3 lica, predstavnika organizatora.

Dva pobednika se biraju na osnovu najvećeg broja glasova, dok trećeg bira Domaćica tim.

Organizator će listu sa spiskom dobitnika nagrada objaviti na web stranici mojadomacica.rs na stranici konkursi, pod zadatom temom.

Dodela nagrada

Dobitnici će biti kontaktirani od strane organizatora putem njihove email adrese za potrebe dostavljanja podataka i obaveštenja u cilju dodele nagrada.

Oglasi
Oglasi

Dobitnici će biti dužni da dostave organizatoru u roku od 3 dana od prijema poruke sledeće podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona i adresa stanovanja.

Ako dobitnik ne dostavi blagovremeno, tačne i potpune podatke organizator će dostaviti nagradu sledeće rangiranom učesniku.

Pravila

Domaćica nagradna igra traje 28.2.2022, a za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!