Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Domaćica nagradna igra traje od 01.09.2021 do 30.09.2021.

Nagrade:

U sklopu jedne nagradne objave/mesečne zadate teme ukupno se dodeljuju 3 nagrade:

3 x Poklon paketa Domaćica brenda (paket sadrži sledeće artikle: 2xDomaćica original 230g, Domaćica kakao 230g, 2xDomaćica Tart Nougat 210g, Domaćica Tart Kajsija 210g) za prava 3 mesta

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju sva punoletna lica, odnosno lica koja su navršila 18 godina života i koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Zaposleni u JAFFA DOO CRVENKA i uži članovi njihove porodice (supružnici, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive u porodičnoj zajednici) nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni druga lica koja su angažovana od strane Organizatora i/ili koja su učestvovala u priređivanju i organizovanju Konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima u vezi Konkursa.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje treba izvršiti prijavu preko sajta mojadomacica.rs tako što se šalje svoju prijavu (fotografiju i tekst na zadanu temu) putem prijavnog formulara.

Učesnik može objaviti samo fotografiju i tekst čiji je nosilac/autor, za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi korišćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propisi Republike Srbije.

Pobednici

Pravo na nagradu stiče tri učesnika, od kojih dva učesnika stiču nagradu na osnovu najvećeg broja glasova posetioca sajta mojadomacica.rs, dok 1 učesnik stiče nagradu na osnovu kreativnosti objavljenih fotografija i teksta/odgovora na temu prema oceni članova komisije, prethodno formirane od predstavnika Organizatora.

Oglasi
Oglasi

Organizator će spisak dobitnika nagrada konkursa objaviti na web stranici mojadomacica.rs na stranici konkursi, pod zadatom temom.

Dobitnici nagrada će dodatno biti obavešteni od strane organizatora o dobijanju nagrade putem njihovog email-a.

Dodela nagrada

Dobitnici će biti kontaktirani od strane organizatora putem njihove email adrese za potrebe dostavljanja podataka i obaveštenja u cilju dodele nagrada. Dobitnici će biti dužni da dostave organizatoru u roku od tri dana od prijema poruke sledeće podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona i adresa stanovanja.

Ako dobitnik nije dostavio blagovremeno, tačne i potpune podatke organizator će dostaviti nagradu sledeće rangiranom učesniku.

Pravila i učestvovanje u konkursu Moja Domaćica

Za učestvovanje posetite https://mojadomacica.rs/

Za pravila konkursa kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi