Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi
POGLEDAJ SVE NAGRADNE IGRE ZA AUTOMOBILE NA www.nagradneigrers.com/aktivne-nagradne-igre-za-automobile/

4. izvlačenje 1. juna

Četvrto izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ biće održano 1. maja uz prenos na prvom programu RTS-a od 18 časova.

Imena dobitnika objavljuemo u live prenosu na oovoj stranici

Stanovi na izvlačenju 1. juna:

  1. stan broj 1, po strukturi trosoban, izvedene površine 71,67 m2 na prvom spratu u objektu A, lamela AZ, na adresi ul. Šumadijska broj 57, u Zemunu, na kp 10362/1 KO Zemun;
  2. stan broj 7, po strukturi trosoban, izvedene površine 75,16 m2 na prvom spratu u objektu A, lamela AZ, na adresi ul. Šumadijska broj 57, u Zemunu, na kp 10362/1 KO Zemun;

Za obaveštenje o novostima i dobitnicima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2024“ zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Koji računi učestvuju u izvlačenju 1. juna?

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.
1. juna u izvlačenju učestvuju računi izdati do 1. juna do 12 časova.

Računi uneseni posle navedenog roka na dan izvlačenja, kao i računi koji nisu izvučeni u jednom od izvlačenja, imaju pravo učešća u narednim izvlačenjima, sve do poslednjeg, petog izvlačenja.

Oglasi

U izvlačenju učestvuju računi izdati tokom 2024. godine bez obzira na iznos. Fiskalni računi koji su izdati pre 1. januara 2024, kao i svi fiskalni računi koji su poslati za prethodnu nagradnu igru, nemaju pravo učešća u novom ciklusu.

Kako se izvlače dobitnici?

Izvlačenje dobitnog koda obavlja se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome se nalazi šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvučeni šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice). Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupalo se izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva, odnosno tri slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000”. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Kada su sledeća izvlaćenja?

Stanovi će biti dodeljivani u 5 javnih izvlačenja koja će biti održana subotom od 11. maja do 8. juna, na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova.

Oglasi
Oglasi

Nagradni fond novog kruga nagradne igre obuhvata 10 stanova u Beogradu ukupne vrednosti 1,9 miliona evra.

Kako prijaviti račune?

Pravo da učestvuju ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

Aplikaciju je razvila Poreska uprava Srbije, a dostupna je u prodavnicama Google PlayApple i Huawei

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre pogledaj na stranici Uzmi račun i pobedi 2024

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!