3 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Nova Plazma nagradna igra !!!!

Nova Plazma nagradna igra 2023 je na sledećem linku:
www.nagradneigrers.com/tag/plazma/

Dobitnica 4. vaučera

Snežana Gavrilović iz Trstenika je nova srećna dobitnica, u četvrtom po redu nagradnom izvlačenju, vaučera od 500.000 rsd za novu kuhinju u Emmezeti!


Dobitnica 3. vaučera

U okviru prve Nagradne igre nezamenljivog sastojka raznih poslastica – Plazma Mlevena, pod nazivom “Plazma Mlevena ti novu kuhinju oprema”, izvučena je i treća dobitnica glavne nedeljne nagrade.

Emmezeta vrednosni vaučer od 500.000 dinara za opremanje kuhinje ove nedelje otišao je u ruke Branke Milanović iz Pirota.


Dobitnica 2. vaučera

Nakon prvog izvlačenja vaučera u vrednosti od 500.000 dinara za opremanje kuhinje u Emmezeta prodajnim objektima koji je otišao u ruke srećne dobitnice iz Čuruga, drugi vaučer osvojila je Suzana Beronja iz Novog Sada.

„Spremala sam palačinke i ponestalo mi je Plazma Mlevene za nadev. Otišla sam u prodavnicu, kupila jednu Plazma Mlevenu i poslala račun“, rekla je Suzana.


Dobitnica 1. vaučera

U okviru prve nagradne igre nezamenljivog sastojka raznih poslastica – Plazma Mlevena pod nazivom „Plazma Mlevena ti novu kuhinju oprema“, izvučena je dobitnica prvog od pet Emmezeta vaučera u vrednosti od 500.000 dinara za opremanje kuhinje.

Srećnoj dobitnici, Lidiji Buača iz Čuruga, danas je dodeljen vrednosni vaučer od 500.000 dinara koji će moći da iskoristi u Emmezeta prodajnim objektima za opremanje kuhinje.

Plazma Mlevena je po prvi put za sve ljubitelje neodoljivo slatkih delicija pripremila sjajan nagradni fond!

Svake nedelje očekuju vas Emmezeta vaučeri za opremanje kuhinje u vrednosti od 500.000 dinara, a svakog dana fantastični Plazma Shake setovi sa blenderom i Metalac setovi šerpi.

Do kraja nagradne igre glavne zvezde Plazma Mlevene ostalo je još 4 nedelje, zato požurite i možda baš vi budete jedan od srećnih dobitnika sjajnih nagrada.

Za pravila nagradne igre posetite link
www.nagradneigrers.com/plazma-nagradna-igra-2023-plazma-ti-novu-kuhinju-oprema/

Spisak dobitnika dnevnih nagrada pogledajte na www.plazmanagradnaigra.rs/Dobitnici

Subscribe
Notify of
3 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!