Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nova nagradna igra“ Uzmi račun i pobedi“ nalazi na sledećem crvenom linku Uzmi račun i pobedi 2023

Dobitnici izvlačenje 28.04.2018

Glavnu premiju stan na „Beogradu na vodi“ dobila je Radojka Bančević iz Zemuna. Dobitnik stana od 73 kvadrata na Novom Beogradu je Vukadin Božović iz Šida.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Izvučeni dobitnici 14 automobila „fijat 500l“: Dajana Kelš (Apatin),
Makević Dragica (Kikinda), Vasa Igić (Futog), Dragan Marković (Šabac), Zdravko Milekić Šabac, Katarina Telek (Lalić), Aleksandra Mitrović (Opovo), Marija Tomić (Niš), Olga Marković (Vršac), Miroslav Stajković (Prokuplje), Božić Dijana (Subotica), Perkin Ilona Bačko (Petrovo selo), Nikola Bradić (Beograd), Mikša Radmiča (Novi Kneževac).

Vaučere za šoping u tržnom centru „Ušće“ u vrednosti od 120.000 dinara dobili su: Šanković Valentina (Beograd), Mirjana Budimir (Beograd), Spajić Dejan (Beograd), Danica Stojanović (Zrenjanin), Popović Slavica (Skobalj), Dragoslav Savić (Beograd), Hermina Časni (Mol), Knežević Mila (Bistrica), Dragan Zarić (Žagubica), Nimčević Teza (Subotica).

Vaučere kompanije „Gorenje“ dobili su: Bogićević Kristina (Višnjićevo), Tomašević Milevka (Priboj), Bosiljka Mančić (Banovci), Lidija Miljković (Bor), Helena Jovanović (Novi Sad), Miroslav Lazar (Stara Pazova), Miljanka Petronijević (Kruševac), Andrija Havran (Vršac), Zvonimir Dimić (Jagodina), Uroš Kokman (Beograd).

Izvučeni dobitnici vaučera „Gomeksa“ u vrednosti od 60.000 dinara: Šljukić Sveto (Prijepolje), Marjanović Slobodan (Prokuplje), Sanja Jakšić (Kikinda), Jelena Petrović (Lipe), Agata Poljaković (Novi Sad), Vladimir Dražić (Pančevo), Stojanović Milica (Beograd), Slađana Štetin (Pančevo), Mirjana Canić (Rekovac), Banković Miroslava (Mladenovac).

Dobitnici izvlačenja 21.4.2018 su
Nemanja Radović iz Novog Sada dobitnik je stana površine 54 m2 u izgradnji u Beogradu, a Jasna Kudurski iz Turije dobitnik dupleksa površine 116 m2 u Novom Sadu u okviru trećeg izvlačenja drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici 12 automobila „Fiat 500L“ su Aleksandra Acin iz Beograda, Petar Vuletić iz Beograda, Branislav Mišković iz Sremske Kamenice, Matija Cekić iz Leskovca, Vesna Brković iz Savinog sela, Đuka Obićal iz Bečeja, Jelisaveta Jović iz Aleksinca, Zora Lalović iz Beograda, Predrag Vučelić iz Rume, Živadin Perić iz Požarevca, Krista Todorović iz Leskovca i Vesna Nedeljković iz Vranja.

Vaučere za kupovinu u Tržnom centru „Ušće“ u vrednosti od 120.000 dinara dobili su Sreten Nikolić iz Novog Kneževca, Suzana Nešović iz Kraljeva, Mirjana Obradović iz Kovina, Dejana Lekić iz Lazarevca, Milosava Dević iz Zemuna, Predrag Leković iz Sivca, Predrag Kovačević iz Crvenke, Branko Nikitović iz Užica, Milan Milićević iz Kruševca i Ratka Stević iz Resnika.

Dobitnici vaučera „Forma Ideale“ u vrednosti od 120.000 dinara jesu Predrag Ilić iz Kraljeva, Rade Vučić iz Zemuna, Jelena Nikolić iz Vladičinog Hana, Nikola Perin iz Zrenjanina, Ivica Mitrović iz Beograda, Bojan Serafinović iz Smedereva, Gordan Spajić iz Prijepolja, Nenad Blagojević iz Beograda, Aleksandara Stanković iz Beograda i Ana Obradović iz Niša.

Izvučeni dobitnici vaučera „Disa“ u vrednosti od 60.000 dinara su Nada Manojlović iz Vrbasa, Ivan Vatović iz Beograda, Antonija Berković iz Subotice, Eržebet Savrak iz Mužlje, Stevan Batalo iz Novih Banovaca, Mile Višnjić iz Banovca, Goran Kovačić iz Somobra, Sanja Jovičić iz Užica, Danica Blagojević iz Niša i Pero Jojčević iz Požarevca.

Dobitnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ su
Šesto izvlačenje ove godine je održano u 17.30 sati, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
Dobitnici 6- izvlačenja su:

Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Puškaš Suzana iz Kule.

Dobitnici automobila “fijat 500L” su: Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

Vaučere “Tehnomanije” u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Popović Vladimir (poštanski broj 15308), Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera “Gomeks” u vrednosti od 60.000 dinara: Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Žarković Milan iz Beograda, Pavlović Rade iz Umčara, Nenić Blagoje iz Stare Pazove, Marjanović Milojka iz Čačka, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Mirković Mirko iz Beograda, Čičić Alma iz Nove Varoši i Milenković Saveta iz Niša.
U prvom izvlačenju 2 kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“ od 7.4.2018 izvučene su 33 nagrade – stan u Beogradu, 12 automobila i 20 poklon vaučera.

Stevanović Katarina iz Svrljiga osvojila je stan od 52 kvadrata u Beogradu, a pobedničku kovertu za glavnu nagradu izvukao je teniser Filip Krajinović.

Dobitnici 12 automobila „Fiat 500L“ su Bojana Ruđić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, Savić Ljubica iz Medveđa, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Andrić Srđan iz Vrbasa, Redzić Miodrag iz Beograda i Vuksanović Branislavka iz Kruševca.

Vaučere „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su Milena Gajić iz Paraćina, Biljana Predić iz Grocke, Dušanka Marić iz Miroslavaca, Petar Ilić iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Slaviša Andelković iz Borče, Ratka Zavić iz Šimanovaca, Valika Kalmar iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Marija Krstić iz Žitkovca.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Disa“ u vrednosti od 60.000 dinara su Goran Kovač iz Čortanovaca, Slavica Božić iz Novog Sada, Božica Dubajić iz Stanišića, Suzana Canić iz Beograda, Tatjana Mirić iz Kragujevca, Suzana Tica iz Novog Sada, Predrag Mlađen iz Kragujevca, Danijela Marković iz Sremčice, Vera Dimić iz Batočine i Sanja Milenković iz Kruševca.

Nagrade i dobitnici – četvrto izvlačenje 24. mart 2018.
Trosoban stan u Beogradu, Ulica Mileve Marić Ajnštajn, prvi sprat, površina 70, 84 m2, stan broj 5
 • Janko Paulić, Starčevo
Dvosoban stan u Beogradu, Ulica Šumadijska 13, peti strat, površina 55,53 m2, stan broj 32
 • Dušanka Đurić, Beograd
Automobil Fiat 500L Pop Star
 • Mileta Ristić, Mladenovac
 • Marijana Tilica, Požarevac
 • Vuk Obradović, Beograd
 • Olivera Marić, Zrenjanin
 • Mirjana Daničić, Beograd
 • Suzana Rašić, Niš
 • Milica Milojević, Beograd
 • Goran Milјuš, Smederevo
 • Bilјana Petrović, Beograd
 • Srboslav Radosavlјević, Beograd
 • Svjetlana Zelјković, Novi Sad
 • Marina Ratković, Bačka Topola
 • Ružica Mitevski, Beograd
 • Ratomir Stanisavlјević, Trstenik
GOMEX vaučer u vrednosti od 60.000 dinara
 • Slobodan Obradović, Novi Sad
 • Aleksandar Jevtović, Užice
 • Slavica Marković, Užice
 • Bilјana Marković, Mali Zvornik
 • Milka Pešić, Beograd
 • Danijela Kunić, Sombor
 • Miodrag Jovanović, Predejane
 • Georg Letić, Subotica
 • Mirjana Dejanović, Kikinda
 • Tatijana Đorđević, Merošina
Gorenje vaučer u vrednosti od 120.000 dinara
 • Aleksandra Topalović, Čačak
 • Stanislava Kantar, Bačka Palanka
 • Zorana Lojaničić, Nova Varoš
 • Stjepan Josipović, Novi Sad
 • Marina Đorđević, Trgovište, Knjaževac
 • Dušan Amidžić, Bukovac
 • Dušan Nikolić, Zrenjanin
 • Gojko Pani, Banatski Dvor
 • Marija Paunović, Potočanje, Užice
 • Leposava Radosavlјević, Beograd

3. Izvlačenje

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stan u Novom Sadu dobio je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta.

Izvučeno je i 12 dobitnika automobila „fijat 500L“ kao i po 10 dobitnika vaučera DIS-a i „Forma ideale“.
Dobitnici „fijata 500L“ su: Staletović Stevan, Nikolić Dragoslav, Kleut Velimir, Mirković Milan, Mitrović Dragana, Kilibarda Milomirka, Nedeljković Dajana, Softić Slađana, Pskla Ružica, Petrović Katarina, Stojanović Ljubinka i Dekić Živorad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaučere „Forma ideale“ od 120.000 dinara dobili su: Filipović Nemanja, Nikolić Sanja, Petrović Milan, Marinković Isidora, Marković Slobodan, Drinić Livija, Milivojev Saša, Stanić Dejan, Ristić Slavica i Carić Slobodan.

Vaučere DIS-a u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Vranjevac Mirjana, Stefanović Ljubica, Jovović Jovana, Mićunović Nenad, Masal Miroslav, Bartulović Jelena, Bajić Jelena, Stević Marija, Kovačević Vladan i Vučićević Pavle

2. Izvlačenje 10.03.2018.

KLjUČEVI dvosobnog stana u Beogradu otišli su u ruke Uroša Protića iz Arilja, kome je sreća bila naklonjena u drugom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“. Stambenom jedinicom od 52,53 kvadratna metra u prestoničkom naselju Braće Jerković – Padina u direktnom prenosu obradovao ga je proslavljeni golman Partizana i fudbalske reprezentacije Ivica Kralj, koji je najsrećnijeg dobitnika „pronašao“ među 3.074.917 koverata sa računima u velikom bazenu u studiju Radio-televizije Srbije, koliko ih je pristiglo do petka, 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje.

Osim dobitnika stana, izvučeni su i dobitnici 12 automobila „fijat 500L“ i 20 robnih vaučera koji se mogu koristiti u prodajnim objektima „Tehnomanije“ i „Gomeksa“.

Dobitnike „fijata 500L“ izvukli su pevačica Lena Kovačević i glumac Aleksandar Radojičić. Ključeve novih automobila dobiće: Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Đorđević i Živa Bogaroški.

Prvih deset koverata, koje su svojim pošiljaocima donele robne vaučere „Gomeksa“ u vrednosti od 60.000 dinara, izvukli su mladi glumci Lena Bogdanović i Milorad Damjanović.

Srećni dobitnici „Gomeksovih“ vaučera su Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Miroslav Kandić, Borka Đekić, Dragica Maćešić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović i Ranko Kipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon toga, njihove kolege Snežana Savić i Aleksandar Srećković Kubura bili su srećne ruke za još deset učesnika nagradne igre, koji su osvojili vaučere za prodajne objekte „Tehnomanije“. To su su bili Zoran Milić, Marijana Stevanović, Željko V. Kovačević, Stefan Đokić, Stevan Rašić, Milan Jakoviljević, Ljiljana Veselinov, Radmila Đurđević, Gojko Spasojević i Zvonimir Voler.

1. Izvlačenje 03.03.2018.

Nagrade i potencijalni dobitnici – Prvo izvlačenje 3. mart 2018.
Dvosoban stan na lokaciji Braće Jerković – Padina u Beogradu, površina 52,53 m2, prvi sprat, broj stana 11
 • Dejana Lukić, Zemun
Automobil Fiat 500L Pop Star
 • Loza Mitov, Beleš Dimitrovgrad
 • Mile Momčilović, Kljajićevo
 • Dragica Duka, Zrenjanin
 • Olgica Stanković, Beograd
 • Branko Vujaković, Obrovac
 • Jovan Živković, Loznica
 • Silvia Lukša, Novi Sad
 • Dragana Branković, Beograd
 • Živko Radojičić, Umčari
 • Slađan Arsić, Pančevo
 • Radojka Novaković, Novi Beograd
 • Ana Manasić, Leskovac
DIS vaučer u vrednosti od 60.000 dinara
 • Toplica Antić, Praćin-Buljane
 • Verica Đokić, Leštane
 • Vladimir Cmiljanović, Beograd
 • Željka Živković, Mladenovac
 • Milanka Simić, Kuzmin
 • Draško Savić, Bačka Palanka
 • Miroslav Milošević, Radinac
 • Ljiljana Milenković, Leskovac
 • Maja Antonijević, Lazarevac
 • Nada Obradović, Ledinci
Tehnomanija vaučer u vrednosti od 60.000 dinara
 • Milica Milošević, Šabac
 • Tadija Dolandžić, Kraljevo
 • Dušanka Jovanović, Novi Beograd
 • Svetlana Jokić, Lajkovac
 • Bojan Aleksić, Boljevci
 • Milorad Krsmanović, Velika Plana
 • Dragan Petronijević, Sevojno
 • Dušan Renovčević, Šabac
 • Slavica Ivanović, Sivac
 • Zora Popadić, Prijepolje

Vlada Srbije kao priređivač nagradne igre zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova iz izvučenih koverata, kao i to da li potencijalni dobitnici imaju pravo učešća u nagradnoj igri.

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA