dm: SUNDANCE nagradni konkurs na activebeauty.rs
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

dm nagradni konkurs se sprovodi u periodu od 17.06.2024. do 23.06.2024. godine.

Nagrade:

  • 3 x paket proizvoda iz dm-a

U nagradnom konkursu će biti dodeljene ukupno 3 nagrade koje se sastoje od proizvoda iz dm-a. Nagrade se ne mogu zameniti za novac niti preneti na treće lice. Predaja nagrada će biti izvršena poštom/kurirskom službom o trošku Organizatora.

Organizator

Organizator nagradnog konkursa je dm drogerie markt d.o.o. Beograd, Stopićeva ulica br. 8, 11070 Novi Beograd, PIB: 100049486, MB: 17411195

Pravo učešća

Pravo učešća imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji. U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji konkursa, kao ni njihovi najbliži srodnici.

Oglasi

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu, molimo vas da:

  1. Posetite sajt activebeauty.rs
  2. Odgovorite na pitanje
  3. Popunite obrazac

Odabir dobitnika

Dobitnici nagrada će se birati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. O dodeli nagrada odlučivaće žiri određen od strane Organizatora koji se sastoji od dva člana. Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija putem email-a i activebeauty.rs stranice Organizatora.

Objava dobitnika

Imena dobitnika će biti objavljena u roku od 3 radna dana putem email-a i activebeauty.rs

Obaveze dobitnika

Dobitnici su dužni da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave Organizatoru svoje podatke emailom: ime i prezime, kontakt telefon, mesto i adresu na koju žele da prime nagradu. Organizator je u obavezi da isporuči nagradu dobitniku. Ukoliko dobitnik ne pruži potrebne podatke, Organizator nije u obavezi da mu dodeli nagradu.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Detaljna pravila nagradnog konkursa dostupna su na sajtu activebeauty.rs.

Za više informacija o pravilima učestvovanja kliknite OVDE.

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!