Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

dm nagradni konkurs se sprovodi u periodu počev od 21.9.2023 do 23.9.2023, do kraja dana.

Nagrade:

  • 10 x Kotizacija za učešće u dm Ženskoj trci, koja se održava na Adi Ciganliji 1. oktobra 2023. nagrada (5 na Facebook i 5 na Instagram stranici).

Ukupan broj nagrada: 10

Pravo učešća

Pravo učešća u Nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja u periodu trajanja nagradnog konkursa postupaju na način opisan u ovim Pravilima.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Zaprati dm Facebook stranicu ili dm instagram profil
  2. U komentarima ispod objavljenog konkursa na zanimljiv i kreativan način odgovorite na pitanje: Koju si to pozitivnu promenu uvela u svoj život?

Odabir dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika.

O dodeljivanju nagrada odlučivaće žiri određen od strane dm-a koji se sastoji od 3 člana. Kreativnost će biti cenjena na osnovu diskrecione odluke žirija.

Objava dobitnika

Organizator objavljuje imena dobitnika u roku od 1 dana preko Facebook i Instagram stranice Organizatora.

Učesnici, koji su imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 1 (jednog) dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoju e-mail adresu organizator je u obavezi da isporuči nagradu dobitniku. Ukoliko to ne učini, odgovara za naknadu štete u visini vrednosti nagrade.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko osoba koja je proglašena dobitnikom odnosno koja je stekla pravo na nagradu postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke, organizator nije u obavezi da joj dodeli nagradu.

Dodela nagrada

Predaja nagrade će biti izvršena putem e-mail adrese koju dobitnici treba da pošalju u inbox Facebook ili Instagram stranice.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti dm Facebook stranicu ili dm instagram profil

dm nagradna igra traje do 23.09.2023 do kraja dana, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!