Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

dm konkurs organizuje se na Instagram mreži u periodu od 01. jula 2020 u 00:00 do 31. jula 2020.u 23:59 i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne instagram profile koji moraju biti otvoreni, odnosno dostupni za javni pregled.

Nagrade su:
1 x telefon Samsung Galaxy S20 Ultra
2 x Sony slušalice otporne na buku

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica stariji od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Za učešće učesnik treba da:
– u toku trajanja konkursa kupi bilo koji (najmanje jedan) proizvod Gillette u DM drogerijama na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
– izradi i na svoj otključani instagram profil postavi fotografiju ili video koji treba što kreativnije da odgovore na temu konkursa: „Kako izgleda omiljeni trenutak ili aktivnost vas i vašeg deteta?“ uz obavezne oznake #GilletteSuperTata i tagovanje @gillette_rs i @dm_srbija

Oglasi

Fotografije/video neće biti uzeti u obzir ako su postavljeni pre ili posle perioda namenjenog za prijavljivanje ili ako ne ispunjavaju zahteve u smislu sadržaja.

Tri najkreativnije fotografije/videa biće izabrane od strane žirija imenovanog od strane Organizatora nakon pregleda svih pristiglih fotografija/videa prema propozicijama ovog Konkursa, te utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa o kupovini Gillete proizvoda u DM drogerijama u toku trajanja konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac. Učesnici će biti obavešteni o dobijenim nagradama putem posta za objavu dobitnika na zvaničnom Instagram profilu gillette_rs , te je potrebno da učesnici proveravaju ove Instagram profile. Imena tri najuspešnija učesnika će biti objavljena u roku od najviše (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti. Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Za pravila nagradnog konkursa kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi